• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Meski pas cnoty ktos nosi ?

Mężczyzna

Eunuch

Nowicjusz
Moja żona z okazji urodzin ma dzisiaj gangbang, wróci do domu zapewne z pełną dupą spermy dla mnie, zamkniętej korkiem analnym. Ja jestem oczywiście zamknięty w micro klateczce. Jestem już ładnie spalony i podniecony dzisiejszą sytuacją więc jak wróci to ją wyssam jak czekotubkę. 😅
Ja mam załozny pas cnoty już 9 lat żona marzy żeby mnie wykastrować i obciąć łepek kutasa. Jak znajdziecie fachowca kastratora to się od razu zgodzę chcę zostać eunuchem z przyciętym kutasem

Mężczyzna

Sebastian21

Cichy Podglądacz
No nie brzmi to fajnie. Wręcz odrażająco. Ja bym z chęcią dał taką kontrolę kobiecie hihi. Mogłoby być ciekawie gdyby klateczka nie dawała kutaskowi w pełni stanąć a pani specjalnie drażniłaby zmysły 🙃

Mężczyzna

Eunuch

Nowicjusz
Dzisiaj rozmawiałem o tej fantazji z żoną. Zgodziła się! Zamówiłem dwie klatki. Już nie mogę się doczekać!
Super decyzja będziesz zadowolony. Ja już 9 lat mam założony pas cnoty, żona bardzo zadowolona pozwala mnie wylizywać jej boską cipke sxsu nie mam wcale nawet nie mogę walić konia. Żona ma pełną swobodę w sexie ale z innymi. Obydwoje jesteśmy bardzo zadowoleni z tego układu.

Mężczyzna

Tomek1987

Cichy Podglądacz
Super decyzja będziesz zadowolony. Ja już 9 lat mam założony pas cnoty, żona bardzo zadowolona pozwala mnie wylizywać jej boską cipke sxsu nie mam wcale nawet nie mogę walić konia. Żona ma pełną swobodę w sexie ale z innymi. Obydwoje jesteśmy bardzo zadowoleni z tego układu.
Ja nie wiem jak to się rozwinie. Na pewno skupimy się teraz na tym, że będę ją zadowalał na inne sposoby.