Sam w sobie bardzo wygodny, ale tak jak piszesz górna część sie odznacz niestetyMi by chyba górna część na zamek przeszkadzała. Mam coś tego typu i niestety się odznacza

Sam w sobie bardzo wygodny, ale tak jak piszesz górna część sie odznacz niestetyMi by chyba górna część na zamek przeszkadzała. Mam coś tego typu i niestety się odznacza
wystarczy użyć google i wyskoczy Ci kilka platform zakupowychCzy ktoś wie gdzie można coś takiego kupić?![]()
Sam w sobie bardzo wygodny, ale tak jak piszesz górna część sie odznacz niestety
Normalnie widziałam kilka razy ...To też plus byc rogaczem !Pytanie do zamkniętych mężczyzn w pasy cnoty. Byliście kiedyś na plaży nudystów. Właśnie moja narzeczona bardzo chce jechać A ja zabardzo krępuję się z pasem cnoty
Ale to chyba nie w Polsce Pani widziała...Normalnie widziałam kilka razy ...To też plus byc rogaczem !
Normalnie chodzisz po plaży w samej klatcePytanie do zamkniętych mężczyzn w pasy cnoty. Byliście kiedyś na plaży nudystów. Właśnie moja narzeczona bardzo chce jechać A ja zabardzo krępuję się z pasem cnoty
Takiego jeszcze nie widziałem, wyślesz link do platformy sprzedażowej? Jakoś nie potrafię sobie wyrobazic tego złożonegoWitam wszystkich. Mam do oddania nigdy nie używany męski pas cnoty. Niestety natura mnie trochę zbyt hojnie na używanie takich gadżetów wyposażyła i nie znalazłem jeszcze jakiego który miał by odpowiednią średnicę. Nie chcę w zamian pieniędzy, choć tak całkiem za darmo go nie oddam. Wymienię na kilogramową paczkę kawy ziarnistej (dowolnej, może być z pierwszego lepszego dyskontu). I tak się opłaca bo koszt zakupu podobnej na platformach sprzedażowych to około 30 - 40 USD. Zdecydowanie preferuję kontakt w wiadomości prywatnej,
![]()
![]()
A na przykład tutaj: https://pl.dhgate.com/product/2026-...tic/1106507533.html?skuId=1516749039643721740Takiego jeszcze nie widziałem, wyślesz link do platformy sprzedażowej? Jakoś nie potrafię sobie wyrobazic tego złożonego![]()
Czyli jajka też tam wchodzą? Fuck, nawet podrapać nie można :c
Da się podrapać... A poza tym wiesz... To nie ma służyć wygodzieCzyli jajka też tam wchodzą? Fuck, nawet podrapać nie można :c
Czy to wakacje z bykiem?Żona wyjechała, a ja zostałem zamknięty w klatce.
![]()
Do swojej mamusi na wioskę.Czy to wakacje z bykiem?
Na długo?Do swojej mamusi na wioskę.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| Y | Sexowny meski ubiór | Seks | 36 | |
| N | Długotrwałe zamkniecie w pas cnoty- konsekwencje | Porady seksualne | 3 | |
|
|
Pas.cnoty | Akcesoria erotyczne | 2 | |
|
|
Mały pas cnoty | Akcesoria erotyczne | 9 | |
| P | Pas cnoty, jak długo nosicie? | Fetysze i perwersje | 33 |