Masz na myśli, że żona zamknęła Cię w klatce bo ciągle Ci stał?Nie było jak, bo byliśmy na wyjeździe u rodziny. Byłem zbyt nakręcony więc musiałem wrócić.
Z tego co mówisz nie dobrałeś się do niej.Bo ciągle się do niej dobierałem, erekcje tez były problemem zwłaszcza w transporcie publicznym. Lekko nie będzie bo zaczyna się sezon na odsłanianie ciała i obcisłe ciuchy.![]()
W takiej dla chomikaMasz na myśli, że żona zamknęła Cię w klatce bo ciągle Ci stał?
Szkoda że linki się nie otwierają... :-/![]()
![]()
![]()
Mój najnowszy nabytek. W końcu znalazłem ring przez który przechodzą moje dorodne jajka.
Szkoda że linki się nie otwierają... :-/
A ja zamówiłem coś takiego i mam nadzieję że będzie pasował na to, na czym się go nosi. Mam dosyć gruby "argument" i wszystkie pasy jakie dotychczas miałem, było za małe:
![]()
I że moja właścicielka będzie zadowolona.
Da się zrobić ;-) Choć nie wiem czy przejdzie. Najwyżej na priv pójdzie ;-)Wrzuć foto jak się w tym zamkniesz.
A jaki to model moje jajka też są duże i standardowe pasy cnoty nie spełniają się![]()
![]()
![]()
Mój najnowszy nabytek. W końcu znalazłem ring przez który przechodzą moje dorodne jajka.
No to jest nas dwóch. W sumie to muszę poszukać tych które mam. Nieużywane, chętnie oddam je komuś komu się przydadzą w zamian za... Pomyślę za co...Też jestem ciekawy jak Ci pójdzie
A teraz tak. W momencie jak pisałem poprzedni post to był jakiś problemMnie się linki otwierają.
To wspaniałe![]()
![]()
![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| Y | Sexowny meski ubiór | Seks | 36 | |
| N | Długotrwałe zamkniecie w pas cnoty- konsekwencje | Porady seksualne | 3 | |
|
|
Pas.cnoty | Akcesoria erotyczne | 2 | |
|
|
Mały pas cnoty | Akcesoria erotyczne | 9 | |
| P | Pas cnoty, jak długo nosicie? | Fetysze i perwersje | 33 |