• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Meski pas cnoty ktos nosi ?

Mężczyzna

mrfragrance

Cichy Podglądacz
Za nieautoryzowaną masturbację są potężne kary. Lepiej tego nie robić. Nawet cieszę się że mam klatkę. Inaczej mógłbym ulec pokusie.

Mężczyzna

ulegly

Nowicjusz
On właśnie ma stawać w klatce i sprawiać ból. Nie pozwolić zapomnieć. O to chodzi w tym dyskomforcie

Przyjemność tylko dla kobiet

Mężczyzna

Mschada77

Cichy Podglądacz
Znalazłem ostatnio Panią online której powiedziałem o tym że jestem uzależniony od masturbacji zaproponowała od razu że kupimy pas cnoty była nawet rozmowa o tym że osobiście mi go założy ale szczerze mówiąc trochę się boję chociaż może wyszłoby mi to na dobre sam nie wiem ktoś coś jakaś rada ?

Mężczyzna

Mschada77

Cichy Podglądacz
No tak ale kiedy już zamek się zatrzaśnie nie będzie odwrotu a z tego co poznałem moją nową Panią to naprawdę bawi ją to jak się męczę heh

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Jakie argumenty mogę podać, żeby alfiak (w sensie ktoś dla kogo największą obelgą jest być nazwanym damskim pantoflem 🤣) zgodził się na taką klatkę? Da się wogóle coś wywalczyć?

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
Jakie argumenty mogę podać, żeby alfiak (w sensie ktoś dla kogo największą obelgą jest być nazwanym damskim pantoflem 🤣) zgodził się na taką klatkę? Da się wogóle coś wywalczyć?
Żaden "alfiak" nie przejmuje się obelgami typu pantoflarz, prawdziwy wlezie wszędzie i założy cokolwiek jeśli Pani, na której mu zależy będzie miała taką potrzebę i będzie jej przyjemnie. Alfiakiem i tak ostatecznie będzie, wcześniej czy później bowiem, "wyjdzie" z tej klatki.

Mężczyzna

_povg_

Podrywacz
No i właśnie to jest sztuka dominacji aby umieć ją założyć każdemu bez wyjątku, a nie tylko totalnie uległemu, który mentalnie nosi ją cały czas...

Mężczyzna

mrfragrance

Cichy Podglądacz
Znalazłem ostatnio Panią online której powiedziałem o tym że jestem uzależniony od masturbacji zaproponowała od razu że kupimy pas cnoty była nawet rozmowa o tym że osobiście mi go założy ale szczerze mówiąc trochę się boję chociaż może wyszłoby mi to na dobre sam nie wiem ktoś coś jakaś rada ?
Wiesz, to jest przede wszystkim kwestia zaufania. Pytanie na ile nadajecie na tych samych falach. Zboczona dziewczyna to marzenie wielu facetów, ale wchodząc w taką relację, chcesz móc jej zaufać. Wszystko jest dla ludzi.