• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Męski koszyczek ratunkowy na weselu

Mężczyzna

MARSIM

Nowicjusz
Czytam ten wątek i zastanawiam sie ile lat maja korzystjący z takich koszyczków? Mam wrażenie że to gimnazjum?

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Właśnie tego dotyczył wątek zanim zmienił się w rozmowę poza tematem. Również zastanawia mnie, czy ktoś realnie z tych gumek podczas wesela korzysta, czy są one po prostu rozkradane „tak o”
Akurat znajome opowiadały, że w trakcie wesel zdarzały się przygody i bardzo je sobie chwalą. Wracając do koszyczków, może to ja jestem przewrażliwiona (pewnie jestem, ale na punkcie własnego bezpieczeństwa uważam, że to ok), ale nie zaufałabym gumce, która leży tam nie wiem jak długo, nie wiem jakiej jakości i nie wiem czy ktoś po pijaku się nie nudził i czy ich tą agrafką nie podziurawił.

Mężczyzna

LeopoldLeo84

Cichy Podglądacz
Nie spotkałem się z takowym koszyczkiem.. osobiście w aucie w schowku zawsze jakieś "ogumienie" mam na wypadek takich sytuacji, a że przygody zaczynają się od tańca- kiedy można wyczuć tzw. flow, to jest zawsze czas, aby do auta podskoczyć i już mieć przy sobie ;)