• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Masturbator Fleshlight

Mężczyzna

Ra.V

Cichy Podglądacz
Hej

Zastanawiam się nad zakupem.
Ma ktoś może i podzieli się opiniami ?

Tak jak w temacie: masturbator Fleshlight

Mężczyzna

Techniczny95

Podrywacz
Mam taki w wersji podróżnej czarny z przezroczystym środkiem i z tego właśnie sklepu. Szybko, sprawnie i na temat a sam masturbator fajna sprawa, urozmaicenie i łatwo utrzymać w czystości 😉

Mężczyzna

Keter

Cichy Podglądacz
Mam masturbator i lubię go czasem użyć, ale czasem nie daje mi to takiej przyjemności jak ręką. Do urozmaicenia jest dobre. Najbardziej w tym lubię patrzeć jak mi penis wchodzi i wychodzi 😋

Mężczyzna

Keter

Cichy Podglądacz
A ja trochę na inny temat.
Mianowicie, czy te jajeczka do masturbacji są fajne?
Jeśli chodzi o Tenga Egg, to kiedyś miałem. Rozerwało mi może nie szybko, ale jednak myślałem, że na dłużej starczy. Zapomniałem już dokładnie jak to było z doznaniami, raczej ani się nie zraziłem, ani nie było jakoś świetnie, w sumie to bym spróbował jeszcze raz z nim

Kobieta

feetamateurgirl

Nowicjusz
Zwykła latareczka nie daje tego co takie zabawki:

Mąż ma podobny do tego trzeciego. Niestety pierwszy jaki kupiliśmy był lipny bo mojemu mężowi się nie mieścił ;/ poszedł do puszki. Jak jest za ciasno staje silnik więc zwracaj uwagę na rozmiar dziurki.
Drugi zakup trafiliśmy bo był dużo większy i nie było problemu.

C

col.Greg

Guest
To bardzo ciekawe doznania i wrażenia. Zastanawiam się czy warto inwestowac w urządzenia z elektrycznym napędem. co będzie jak ktoś "wyłączy światlo". Możę jakis sprzęt z napędem na korbę:unsure: