Zupełnie nie moje klimaty.
Jak do tego doszło i jaki był ciąg dalszyNie do końca na temat. Bo nie kuzyn tylko siostrzeniec. Nie razem tylko robił to sam. I na koniec nawet nie wiem czy akurat myśląc o mnie choć byłam w tedy wyjątkowo wylaszczona. A u niego widać było zaintresowanie w oczach![]()
Ciekawe przygodyOj było i to nie raz hehe. Z kuzynką od niewinnego dotykania ręką przez majtki jej cipki w wieku 15 lat, rok starsza była, aż po mizianie jej cipki w wieku 18 lat kutasem początkowo przez majtki a potem majteczki na bok i bezpośrednio po cipce aż do wytrysku na mokrą już wtedy od jej soczków cipkę. I aż w końcu nic nie znaczący sex (po alkoholowy) kilka miesięcy później po jej urodzinach.
tak własnie zauwazam ze kuzyni i siostrzency są bardzo dobrymi obseratoramiJa rozmawialem z kuzynką mlodszą 3 lata o tym, że sąsiad babci (starszy od nas trochę chłopak, w sumie ode mnie rok) popisuje się i chce zdjąć przed nami gacie (bo tak mowil, ale nie pamietam...?). I kuzynka powiedziałą, że jej już u niej w domu jeden chłopak pokazywał penisa i jej mama na niego nakrzyczała. Ja od razu miałem ochotę też jej pokazać, ale nie chciała xD
Z kuzynami też miałem wtedy ochotę paroma, ale nie było okazji. Tylko z jednym (reaz go wtedy widziałem, wyemigrował, rowiesnik) gadalismy o seksie trochę i mialem wrazenie, ze brakuje moment, a pokazemy i sobie co nieco, bo obu nam stanął xD
i tak do kogo? czy sobie nawzajemZ kuzynem akurat nie, ale z kuplami po dopingu. To już staje się normą.
Lubie takie historieHaha, u nas chłopcy mówili między sobą w szatni na basenie, że komu już tak schodzi całą skorka głądko, to na pewno miał już ,kobietę xD oczywiscie mieli za mało lat, by było to realne... Ale ciągle po pływaniu niektorzy zsuwali przed całą grupą chłopakow kąpielowki tak do kolan i brali sobie do ręki każdy swoj wzwód, mega im stały. Paru prowodyrów próbowało zobaczyć członka każdego innego chłopaka w grupie (nie kazdy chciał i to było takie głupie zabieranie komus recznika xD). Jeden chodziłz pełną, całkiem sporą i grubą jak na ucznia podstawowki erekcją do szatni dziewcząt, a one piszczały i specjalnie wyglądały, podobało im się że kolega z klasy chce im pokazać swojego jak tak stoi
W podstawówce też tak robili niektórzy z chłopaków a i ja dałem się wciągnąć w zabawę pokazywania ptaszka.Haha, u nas chłopcy mówili między sobą w szatni na basenie, że komu już tak schodzi całą skorka głądko, to na pewno miał już ,kobietę xD oczywiscie mieli za mało lat, by było to realne... Ale ciągle po pływaniu niektorzy zsuwali przed całą grupą chłopakow kąpielowki tak do kolan i brali sobie do ręki każdy swoj wzwód, mega im stały. Paru prowodyrów próbowało zobaczyć członka każdego innego chłopaka w grupie (nie kazdy chciał i to było takie głupie zabieranie komus recznika xD). Jeden chodziłz pełną, całkiem sporą i grubą jak na ucznia podstawowki erekcją do szatni dziewcząt, a one piszczały i specjalnie wyglądały, podobało im się że kolega z klasy chce im pokazać swojego jak tak stoi
Fajnie, dzieki za feedback xD Jeśli któryś z Was @Biszkopt lub @FeetLoverForLife ma ochotę popisać o szczególach takich wspomnien xD to zapraszam na priv. Ogolnie raczej już nie wracam do tego za często, to było przecież dawno temu i tak dalej... Ale czasami mam mooda na takie historyjki wspomnieniowo też. W koncu to miało duzy wplyw na nasze dojrzewanie i seksualnosc, przynajmniej u mnie - tak.
U mnie podobnie pokazywanie sobie nawzajem i porównywanieW odległej pamięci mam (chyba dość często spotykaną) zabawę w pokazywanie sobie ptaszków. Może nawet było coś jeszcze, ale chyba jestem za stary, by dobrze pamiętać![]()
Czasy dawne i uroki dorosłego życia są zdecydowanie najlepsze, ale czuję jakiś sentyment do tych zabaw, gdy się dopiero odkrywało zakazany kawałek świataU mnie podobnie pokazywanie sobie nawzajem i porównywanie
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
H | Masturbacja z kuzynem etc - panowie, wasze doświadczenia | Masturbacja | 7 | |
B | Masturbacja w małżeństwie | Masturbacja | 12 | |
A | Edging - masturbacja | Masturbacja | 9 | |
U | Masturbacja po dragach | Masturbacja | 19 | |
F | Wspólna masturbacja do celebrytek, kogoś też to kręci? | Masturbacja | 9 |