• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Masturbacja z kuzynem etc - wasze doświadczenia

Kobieta

Milf_1982

Cichy Podglądacz
Nie do końca na temat. Bo nie kuzyn tylko siostrzeniec. Nie razem tylko robił to sam. I na koniec nawet nie wiem czy akurat myśląc o mnie choć byłam w tedy wyjątkowo wylaszczona. A u niego widać było zaintresowanie w oczach :)

ona79on77

Cichy Podglądacz
Oj było i to nie raz hehe. Z kuzynką od niewinnego dotykania ręką przez majtki jej cipki w wieku 15 lat, rok starsza była, aż po mizianie jej cipki w wieku 18 lat kutasem początkowo przez majtki a potem majteczki na bok i bezpośrednio po cipce aż do wytrysku na mokrą już wtedy od jej soczków cipkę. I aż w końcu nic nie znaczący sex (po alkoholowy) kilka miesięcy później po jej urodzinach.

Mężczyzna

Warszawiak82

Nowicjusz
Oj było i to nie raz hehe. Z kuzynką od niewinnego dotykania ręką przez majtki jej cipki w wieku 15 lat, rok starsza była, aż po mizianie jej cipki w wieku 18 lat kutasem początkowo przez majtki a potem majteczki na bok i bezpośrednio po cipce aż do wytrysku na mokrą już wtedy od jej soczków cipkę. I aż w końcu nic nie znaczący sex (po alkoholowy) kilka miesięcy później po jej urodzinach.
Ciekawe przygody :). Opowiesz więcej jak to wyszło, jak się rozwijało, czy wracaliście w rozmowach kuzynką do tego, jak wpłynęło na Wasze rodzinne relacje?

Ja takich przygód nie miałem, a maks co się przydarzyło to z jedną kuzynką w wieku około 10 lat dorwaliśmy książę "Encyklopedia wychowania seksualnego dla nastolatków" i zaczęliśmy ją przeglądać, a tam to były już wprost zdjęcia jak wygląda nagi dojrzewających chłopak i dziewczyna. Chyba nie musze mówić jak takie zdjęcia działały na chłopaka w takim wieku.

Wcześniej przeglądałem ją sam, więc przeglądanie jej razem z kuzynką było czymś nowym, no i uczycie takiego pobudzenia przy kuzynce również było czymś nowym. Powiedziałem jej ze mi stoi i z tego co pamiętam na tym się skończyło. Gdyby ona to podchwyciła, to pewnie byłoby jakieś pokazywanie, może i dotykanie, bo pamiętam że byłem wtedy tak podniecony, że byłem na to gotowy.

Ale ciekawi mnie, jak to wygląda, gdy dochodzi do czegoś w wieku, gdzie ludzie są już w pełni świadomi i rozwinięci seksualnie.

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Ja rozmawialem z kuzynką mlodszą 3 lata o tym, że sąsiad babci (starszy od nas trochę chłopak, w sumie ode mnie rok) popisuje się i chce zdjąć przed nami gacie (bo tak mowil, ale nie pamietam...?). I kuzynka powiedziałą, że jej już u niej w domu jeden chłopak pokazywał penisa i jej mama na niego nakrzyczała. Ja od razu miałem ochotę też jej pokazać, ale nie chciała xD

Z kuzynami też miałem wtedy ochotę paroma, ale nie było okazji. Tylko z jednym (reaz go wtedy widziałem, wyemigrował, rowiesnik) gadalismy o seksie trochę i mialem wrazenie, ze brakuje moment, a pokazemy i sobie co nieco, bo obu nam stanął xD