Witam . Mieliśmy 18 lat . Kolega mieszkający po sąsiedzku od zawsze pamiętam bawiliśmy się w lekarza taki był początek. Trochę o skruce . Trwało to około 8 lat. Co 2 dzień chodziłem co niego na lodzika zawsze ja mu robilem łódzka i nie tylko.ja się masturbowalem . To się tak potoczyło że poprosił mnie i anal.i się zgodziłem niewiem jak to nazwał ale byłem cały mokry z mojej spermy .ale tylko sie spotykaliśmy na te zabawy nie podobają mi się geje tylko spodobał mi się anal i robienie lodów
. A do czego dążę jego już nie ma wyjechał ja miałem dziewczynę 4 lata było ok. Tera jestem sam bardI częste masturbacje. . Ale teraz jest tak jak coś wsadzam w dziurkę odrazy jest orgazm. Może nie jestem gejem niewiem ale ochotę ja coś w tyłku mam cały czas doradzcie coś. Bo na innego gościa nie mam ochoty . Ale shemale tak. Co o tym sadzicie .a dodam jeszcze że ja kolegi nigdy nie pukalem. . .Pozdrawiam.jak coś więcej napiszcie na maila bitojabitoja@gmail.com
. A do czego dążę jego już nie ma wyjechał ja miałem dziewczynę 4 lata było ok. Tera jestem sam bardI częste masturbacje. . Ale teraz jest tak jak coś wsadzam w dziurkę odrazy jest orgazm. Może nie jestem gejem niewiem ale ochotę ja coś w tyłku mam cały czas doradzcie coś. Bo na innego gościa nie mam ochoty . Ale shemale tak. Co o tym sadzicie .a dodam jeszcze że ja kolegi nigdy nie pukalem. . .Pozdrawiam.jak coś więcej napiszcie na maila bitojabitoja@gmail.com