• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Masturbacja z kolegą hard. On gej ja niewiem. Pomocy

Mężczyzna

bitoja

Cichy Podglądacz
Witam . Mieliśmy 18 lat . Kolega mieszkający po sąsiedzku od zawsze pamiętam bawiliśmy się w lekarza taki był początek. Trochę o skruce . Trwało to około 8 lat. Co 2 dzień chodziłem co niego na lodzika zawsze ja mu robilem łódzka i nie tylko.ja się masturbowalem . To się tak potoczyło że poprosił mnie i anal.i się zgodziłem niewiem jak to nazwał ale byłem cały mokry z mojej spermy .ale tylko sie spotykaliśmy na te zabawy nie podobają mi się geje tylko spodobał mi się anal i robienie lodów
. A do czego dążę jego już nie ma wyjechał ja miałem dziewczynę 4 lata było ok. Tera jestem sam bardI częste masturbacje. . Ale teraz jest tak jak coś wsadzam w dziurkę odrazy jest orgazm. Może nie jestem gejem niewiem ale ochotę ja coś w tyłku mam cały czas doradzcie coś. Bo na innego gościa nie mam ochoty . Ale shemale tak. Co o tym sadzicie .a dodam jeszcze że ja kolegi nigdy nie pukalem. . .Pozdrawiam.jak coś więcej napiszcie na maila bitojabitoja@gmail.com

Mężczyzna

Kaziczek

Nowicjusz
Ja pierwsze walonko gdzieś na basenie z kolegami , pamiętam jak dziś jak pierwszy raz mnie tam ściało i coś poleciało a potem to juz też w większym gronie u kumpla na działce , no i w domu z kolegą ale to się skonczyło tak jak kolega na górze , lodzik a potem ruchanko.

Mężczyzna

Kaziczek

Nowicjusz
Teraz po latach miło wspominam
ja to samo, nas chodziło kilkunastu kolesi na basen ale że czasami był zamknięty i szliśmy do łazni gdzie się górnicy myli po pracy i tam biegaliśmy juz nago i oczywiście kto sie wstydził siadał gdzieś w kącie i brał kutaska do ręki i jazda, pamiętam jak łazienny starszy dziadek pokazał nam jak prawidłowo walic konia i wtedy widziałem pierwszy raz spermę i jak wygląda wytrysk, potem dziadek mnie juz przy wyjściu dorwał i mnie po kutasku pieścił a ja stałem jak zamurowany i nie zrobiłem nic bo mi było fajnie i mi stanął a pieścił dalej i tylko drugą ręką miętolił swojego kutasa i jęczał aż się drugi raz spuścił.

Mężczyzna

ganymed

Nowicjusz
Witam . Mieliśmy 18 lat . Kolega mieszkający po sąsiedzku od zawsze pamiętam bawiliśmy się w lekarza taki był początek. Trochę o skruce . Trwało to około 8 lat. Co 2 dzień chodziłem co niego na lodzika zawsze ja mu robilem łódzka i nie tylko.ja się masturbowalem . To się tak potoczyło że poprosił mnie i anal.i się zgodziłem niewiem jak to nazwał ale byłem cały mokry z mojej spermy .ale tylko sie spotykaliśmy na te zabawy nie podobają mi się geje tylko spodobał mi się anal i robienie lodów
. A do czego dążę jego już nie ma wyjechał ja miałem dziewczynę 4 lata było ok. Tera jestem sam bardI częste masturbacje. . Ale teraz jest tak jak coś wsadzam w dziurkę odrazy jest orgazm. Może nie jestem gejem niewiem ale ochotę ja coś w tyłku mam cały czas doradzcie coś. Bo na innego gościa nie mam ochoty . Ale shemale tak. Co o tym sadzicie .a dodam jeszcze że ja kolegi nigdy nie pukalem. . .Pozdrawiam.jak coś więcej napiszcie na maila bitojabitoja@gmail.com
Eksperymentowales i nic w tym zlego. Wiekszosc ludzi, w tym i mezczyzn, jest gdzies na spektrum biseksualizmu i szczegolnie w okresie dojrzewania bawi się erotycznie ze swoja płcią. To nie znaczy, że będą w przyszlosci "skazani" na swoją płeć :) Co do tego, że lubisz pieścic sobie dziurkę i szybko z tym dochodzisz... akurat to ma kazdy z nas w roznym stopniu, nie kazdy odkryl, ale hetero faceci też lubią dojsc przez masaz tej kuleczki zwanej prostata xD same okolice wejścia do męskiego odbytu sa przecież mega unerwione i czułe na delikatny dotyk.