Lubicie? Robiliście to kiedyś z kimś poznanym w Internecie? Mi parę razy się zdarzyło, jestem ciekawa co o tym myślicie
Mi też parę razy się zdarzyło i jest to super doświadczenieLubicie? Robiliście to kiedyś z kimś poznanym w Internecie? Mi parę razy się zdarzyło, jestem ciekawa co o tym myślicie
https://www.chatrush.com/pl/videochat/ tutaj czasami wchodzęA komu się nie zdarzyło? Ciekawe urozmaicenie życia seksualnego. Mi się zdarzało zarówno samemu, jak i z partnerką. A ty @haniahania26 z jakiego serwisu korzystasz? A może ze Skype?
Pokazujesz się też? Nie znam tego portalu. Korzystam z Showup lub coomeet.https://www.chatrush.com/pl/videochat/ tutaj czasami wchodzę
Zdarzało się pokazywać, ale tam jest chyba mało kobietPokazujesz się też? Nie znam tego portalu. Korzystam z Showup lub coomeet.
Chętnie się z Tobą popieszczę na kamerkach kochanaLubicie? Robiliście to kiedyś z kimś poznanym w Internecie? Mi parę razy się zdarzyło, jestem ciekawa co o tym myślicie
Ciezko poznac tqk odwazną kobietę.... choc potwierdzam super sprawa...Lubicie? Robiliście to kiedyś z kimś poznanym w Internecie? Mi parę razy się zdarzyło, jestem ciekawa co o tym myślicie
Kocham patrzeć na pieszczące się kobiety.Lubicie? Robiliście to kiedyś z kimś poznanym w Internecie? Mi parę razy się zdarzyło, jestem ciekawa co o tym myślicie
To fakt,ciężko jest znaleźć. Dawniej na każdym czacie z kamerkami mozna było znaleźć chętną dziewczynę lub kobietę a teraz każda chce przelew blikiem za pokazanie kawałka cycka.Ja lubię ale ciężko znaleźć tak odważna kobietę. Wrażenia mega!!!!
A z jakich czatów korzystasz?Nigdy czegoś takiego nie miałem hmm
Nie korzystam....A z jakich czatów korzystasz?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
R | Masturbacja przy kimś | Masturbacja | 473 | |
K | Wspólna masturbacja na kamerkach | Masturbacja | 0 | |
S | Wspolna masturbacja Whatssap tylko kobiety | Ogłoszenia | 0 | |
T | Masturbacja | Masturbacja | 0 | |
Masturbacja | Porady seksualne | 3 |