• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Masturbacja w delegacji/na wyjeździe - pytanie do panów

Mężczyzna

milymarcin

Nowicjusz
Gdy oddawała telefon to poradziła, żebym wcześniej kasował zdjęcia i że żonę też mam fajną.

kukuła dysko ! fajna sytuacja, a z koleżanką nic się nie zdarzyło ?
Nie. Wtedy, wieczór wcześniej z żoną były zdjęcia. Rankiem po pierwszych wykładach dopiero to było. Żonie mówiłem, że koleżanka widziała nas na zdjęciach. Śmiała się. Z koleżanką nic nie było.

Mężczyzna

Lover_of_depth

Seks Praktykant
Panowie, czy często zdarza wam się masturbacja w delegacji? I jak radzicie sobie, gdy pokoje są łączone? Czekacie aż kolega wyjdzie czy lecicie pod prysznicem? A może zdążyła wam się wspólna masturbacja z kolegą w delegacji
Teraz już w delegacjach nie pracuje, ale w zeszłym roku od czerwca do października 3/4 mojej pracy to były właśnie delegacje. Jeśli chodzi o masturbacje to kilka razy mi się zdarzyło, bo rzadko sam pokój miałem. Ale za to bardzo często umawiałem się z facetami na sex i lody, można powiedzieć że wtedy to byłem prawie że uzależniony od głębokiego gardła i połykania, zdarzało się i kilka spotkań w jeden wieczór, rekord to koło Łeby 4 spotkania z facetami w jedną noc (głos to mi po tym wrócił dopiero 2 tygodnie później). W sumie jak ostatnio liczyłem to od tego czerwca do listopada moj "body count" wzrósł o jakieś 70-100 😅.

Mężczyzna

Hornyboy24

Seks Praktykant
Teraz już w delegacjach nie pracuje, ale w zeszłym roku od czerwca do października 3/4 mojej pracy to były właśnie delegacje. Jeśli chodzi o masturbacje to kilka razy mi się zdarzyło, bo rzadko sam pokój miałem. Ale za to bardzo często umawiałem się z facetami na sex i lody, można powiedzieć że wtedy to byłem prawie że uzależniony od głębokiego gardła i połykania, zdarzało się i kilka spotkań w jeden wieczór, rekord to koło Łeby 4 spotkania z facetami w jedną noc (głos to mi po tym wrócił dopiero 2 tygodnie później). W sumie jak ostatnio liczyłem to od tego czerwca do listopada moj "body count" wzrósł o jakieś 70-100 😅.
Ale kurestwo to nie tutaj.

Mężczyzna

robi_wm

Biegły Uwodziciel
ja to będąc w delegacji i mając pokój z kolegą waliłem pod kołdrą późno w nocy i myślałem, że kolega mocno śpi. jakie było moje zaskoczenie jak kolega ze swojego łóżka zapytał czy się nie zmęczyłem ? bo on chętnie mi pomoże. od tamtej nocy do końca delegacji wieczorami razem się zabawialiśmy.:p