• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Masturbacja w delegacji/na wyjeździe - pytanie do panów

Mężczyzna

Reaper1988

Cichy Podglądacz
A ile ich przeczytałeś??
Statystyk w excelu nie prowadzę. Jednak widząc imponującą liczbę 847, przyznać muszę, że względnie niewiele ;)

Może zwyczajnie trafiałem na wątki, gdzie wypowiedzi forumowiczów aż prosiły się o wyprostowanie... Typu - wracający, jak bumerang - zwód :ROFLMAO:

Mężczyzna

Roger430

Podrywacz
Tych delegacji aż tak dużo nie było, ale przeważnie miałem osobny pokój.Kiedyś po nocnej zmianie, wzięciu prysznica i wypiciu sobie jednego piwa, zasnąłem nago, gdzie normalnie tego nie robię. Obudził mnie około południa dzwięk otwieranych drzwi. Zerwałem się z tego łóżka nagi myśląc, że ktoś próbuje się włamać, chwyciłem za tę pustą butelkę i czekam żeby potraktować "włamywacza" w łeb, a tu wchodzi sprzątaczka i stoi jak wryta patrząc na gołego czubka z butelką w ręku🙈🤣