Panowie, zdarzyła wam się masturbacja na siłowni po treningu? Przyłapaliście kogoś? Podzielcie się doświadczeniem
I jak było? Adrenalina wzrasta, czy raczej na luzie i bez stresu, że ktoś zobaczy?Pod prysznicem i w saunie wiele razy waliłem
Za słaby trening na biceps i triceps był zrobionyPod prysznicem i w saunie wiele razy waliłem
Mega podnieta, że ktoś może wejść do saunyI jak było? Adrenalina wzrasta, czy raczej na luzie i bez stresu, że ktoś zobaczy?
Kuźwa to ja odwiedzam inne siłownie, w moich to przeważnie potu i smrodu osób które często są na bakier z higienąWedług mnie właśnie to też jest mega. Poza tym w męskiej szatni to w ogóle unosi się zapach seksu
Gdzie byś tak nie poszła to ktoś by cię pukną
To na siłowni różnie może być
Ja również jestem zaskoczony, że zechciałeś zmarnować swój czas, aby to napisać. W jakim celu ten komentarz? Każdego podnieca coś innego. Post dotyczy masturbacji na siłowni, nie w saunie.Hornyboy, muszę przyznać, że świat mnie zaskakuje każdego dnia i jestem mile zaskoczony twoją głupotą. Masturbacja na saunie to trzeba być mocno ograniczonym plebsem, aby to robić.
Masturbacja na siłowni, spoko tylko po czym, po wyciskaniu czy po przysiadach. Podniecanie się treningiem czy jak zwierzęta ciągle się podniecacie zerkaniem. W/e.
Nie ważne w jakim miejscu publicznym, siłownia źle, sauna jeszcze gorzej. Wyrażam swoją opinię, i nie toleruję czegoś takiego tak samo jak śmiecenia. Jest to obrzydliwe, a jak już tak bardzo potrzebujesz to zrób to w domu przed i dziękuję po temacie. Czy zmarnowałem czas nie, nie zmarnowałem, nieświadomych trzeba pouczać czasami do końca życia, chociaż drastyczniejsze metody były by lepsze na takie głupie wypowiedzi jak Twoje. Ba w nicku masz 24 więc pewnie to Twój wiek, radzę dojrzeć skoro w wieku 24 lat musisz zaspokajać zwierzęce odruch w ten sposób.Ja również jestem zaskoczony, że zechciałeś zmarnować swój czas, aby to napisać. W jakim celu ten komentarz? Każdego podnieca coś innego. Post dotyczy masturbacji na siłowni, nie w saunie.
Ale to, że się o czymś fantazjuje, wcale nie oznacza, że się to zrobiło lub zrobi. Nie musisz mnie pouczać. Jeśli tego nie tolerujesz - nie czytaj. To forum, na którym ludzie dzielą się m.in. fantazjami. Poza tym, to tylko internet - chyba podchodzisz do wszystkiego zbyt emocjonalnie.Nie ważne w jakim miejscu publicznym, siłownia źle, sauna jeszcze gorzej. Wyrażam swoją opinię, i nie toleruję czegoś takiego tak samo jak śmiecenia. Jest to obrzydliwe, a jak już tak bardzo potrzebujesz to zrób to w domu przed i dziękuję po temacie. Czy zmarnowałem czas nie, nie zmarnowałem, nieświadomych trzeba pouczać czasami do końca życia, chociaż drastyczniejsze metody były by lepsze na takie głupie wypowiedzi jak Twoje. Ba w nicku masz 24 więc pewnie to Twój wiek, radzę dojrzeć skoro w wieku 24 lat musisz zaspokajać zwierzęce odruch w ten sposób.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
F | Masturbacja bielizną damską | Masturbacja | 0 | |
K | Wspólna masturbacja na kamerkach | Masturbacja | 0 | |
S | Wspolna masturbacja Whatssap tylko kobiety | Ogłoszenia | 0 | |
T | Masturbacja | Masturbacja | 0 | |
Masturbacja | Porady seksualne | 3 |