• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Masturbacja do zdjęć - Czy to kobiety podnieca czy odrzuca?

Mężczyzna

robi44

Nowicjusz
Nie rozsyłam swoich zdjęć, ani zdjęć intymnych. Za to wiem, że słowa potrafią bardziej zadziałać na wyobraźnię. Dlatego na początku rozmowy! na tematy powiązane z seksem proszę rozmówcę o nie onanizowanie się w trakcie. Oczywiście nie jestem w stanie sprawdzić, czy rzeczywiście tego nie robi, ale muszę przyznać, że większość mężczyzn przyznaje się, że w pewnym momencie czują się bardzo podnieceni i najchętniej zaczęliby i jedynie obietnica złożona na początku ich przed tym powstrzymuje. Za to ich szanuję.
Myśl, że rozmowa ze mną służyłaby tylko w celu podniecenia byłaby dla mnie co najmniej niekomfortowa.
To jak, wierzyć wam panowie czy jednak nie :unsure:
Pewnie że wierzyć 😉👌

Mężczyzna

LuKasjon

Seks Praktykant
Nie rozsyłam swoich zdjęć, ani zdjęć intymnych. Za to wiem, że słowa potrafią bardziej zadziałać na wyobraźnię. Dlatego na początku rozmowy! na tematy powiązane z seksem proszę rozmówcę o nie onanizowanie się w trakcie. Oczywiście nie jestem w stanie sprawdzić, czy rzeczywiście tego nie robi, ale muszę przyznać, że większość mężczyzn przyznaje się, że w pewnym momencie czują się bardzo podnieceni i najchętniej zaczęliby i jedynie obietnica złożona na początku ich przed tym powstrzymuje. Za to ich szanuję.
Myśl, że rozmowa ze mną służyłaby tylko w celu podniecenia byłaby dla mnie co najmniej niekomfortowa.
To jak, wierzyć wam panowie czy jednak nie :unsure:
Mysle że trzeba przede wszystkim otwarcie podejść do tematu i wyjaśnić wszystko na bieżąco.

Mężczyzna

LuKasjon

Seks Praktykant
Generalnie problem jest taki, że jak przedmowczyni napisały wielu facetom zależy tylko na ulżeniu sobie. I na bank połowa robisz sobie już dobrze podczas rozmowy. Nie wiedzą co tracą jeśli jednak na początku skupimy się na rozmowie i poznaniu siebie 😊
Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka kochaniutka 😉

Mężczyzna

stroiczek

Erotoman
Generalnie problem jest taki, że jak przedmowczyni napisały wielu facetom zależy tylko na ulżeniu sobie. I na bank połowa robisz sobie już dobrze podczas rozmowy. Nie wiedzą co tracą jeśli jednak na początku skupimy się na rozmowie i poznaniu siebie

Trudno oczekiwać, że onanista będzie chciał poznać interlokutorkę. Nadmierna masturbacja uniemożliwia skupienie się na drugim człowieku, gdyż wpada onanista w spiralę uzależnienia.

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
Generalnie problem jest taki, że jak przedmowczyni napisały wielu facetom zależy tylko na ulżeniu sobie. I na bank połowa robisz sobie już dobrze podczas rozmowy. Nie wiedzą co tracą jeśli jednak na początku skupimy się na rozmowie i poznaniu siebie 😊
Kilka razy zdarzyło mi się dogadzać sobie podczas rozmowy z dziewczynami. Nie wiem, czy się czegoś domyśliły. Raz tylko jedna zapytała, gdy szczytowałem "czemu tak zamilkłeś?"