Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
To , że wie , a nawet w niej uczestniczy potęguje u mnie podniecenie.
Czasem masturbuję się klęcząc obok niej i ocierając się penisem o jej ciało aż do gwałtownego orgazmu
Uwielbiam kiedy patrzy i bardzo mnie to podnieca
Wiedzą, bo bywa tak ,że wspólnie to robimy, a kiedyś jeszcze pamiętam, jak z partnerką nie spotykaliśmy się codziennie, to pisała mi SMS np że jej perełka szaleje (łechtaczkę tak nazywa) i czy może ją wymasować czy lepiej zaczekać aż się spotkamy i wtedy ja to za nią zrobię ... Zawsze się zgadzałem ,że jak ma ochotę to niech się wymasuje, to odpisywała "oki daj mi chwilkę" i w tej chwili ciszy od smsów wiedziałem że się masturbuje ...
Wiedzą, bo bywa tak ,że wspólnie to robimy, a kiedyś jeszcze pamiętam, jak z partnerką nie spotykaliśmy się codziennie, to pisała mi SMS np że jej perełka szaleje (łechtaczkę tak nazywa) i czy może ją wymasować czy lepiej zaczekać aż się spotkamy i wtedy ja to za nią zrobię ... Zawsze się zgadzałem ,że jak ma ochotę to niech się wymasuje, to odpisywała "oki daj mi chwilkę" i w tej chwili ciszy od smsów wiedziałem że się masturbuje ...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.