• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Masturbacja-czy wasi partnerzy wiedzą

Mężczyzna

cuckoldman

Biegły Uwodziciel
Wiedzą, bo bywa tak ,że wspólnie to robimy, a kiedyś jeszcze pamiętam, jak z partnerką nie spotykaliśmy się codziennie, to pisała mi SMS np że jej perełka szaleje (łechtaczkę tak nazywa) i czy może ją wymasować czy lepiej zaczekać aż się spotkamy i wtedy ja to za nią zrobię ... Zawsze się zgadzałem ,że jak ma ochotę to niech się wymasuje, to odpisywała "oki daj mi chwilkę" i w tej chwili ciszy od smsów wiedziałem że się masturbuje ...

Mężczyzna

jacek1987

Erotoman
Wiedzą, bo bywa tak ,że wspólnie to robimy, a kiedyś jeszcze pamiętam, jak z partnerką nie spotykaliśmy się codziennie, to pisała mi SMS np że jej perełka szaleje (łechtaczkę tak nazywa) i czy może ją wymasować czy lepiej zaczekać aż się spotkamy i wtedy ja to za nią zrobię ... Zawsze się zgadzałem ,że jak ma ochotę to niech się wymasuje, to odpisywała "oki daj mi chwilkę" i w tej chwili ciszy od smsów wiedziałem że się masturbuje ...
Mega podniecające. Jakbym dostał taką wiadomość, to też bym się masturbował.

Mężczyzna

nocze

Cichy Podglądacz
Wie. Ale jak ktoś wcześniej pisał nie wie jak często. Sam mówi, że sporadycznie jej się też zdarzy, ale podejrzewam, że częściej to robi.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry