Uwielbiam seks z moją kobietą, ale masturbacja też jest super. Ponieważ:
1. Mogę to robić tak długo jak mam ochotę - np. kilka godzin
2. Kobieta nie zawsze ma ochotę na seks.
To może jeszcze jeden punkt do dyskusji:
- podczas masturbacji facet zwykle zaciska dłoń na penisie mocniej, gdy zbliża się do orgazmu. Pochwa nie jest w stanie dać czegoś podobnego.
Dlatego orgazm podczas masturbacji jest silniejszy. Też tak macie?
To może jeszcze jeden punkt do dyskusji:
- podczas masturbacji facet zwykle zaciska dłoń na penisie mocniej, gdy zbliża się do orgazmu. Pochwa nie jest w stanie dać czegoś podobnego.
Dlatego orgazm podczas masturbacji jest silniejszy. Też tak macie?
Dobry seks jest najlepszy na świecie i nic tu nie ma podjazdu. Jednak jeśli chodzi o przeciętny czy słaby seks to postawię na masturbację jednak, dobra w to jestem.
Dobry seks jest najlepszy na świecie i nic tu nie ma podjazdu. Jednak jeśli chodzi o przeciętny czy słaby seks to postawię na masturbację jednak, dobra w to jestem.
Standardowo jak na polaka przystało... to zależy... Wiadomo, że dobry seks to jest spełnienie wszystkiego... bliskości, zmysłowość, itd., ale zwyczajnie czasami mam po prostu ochotę pobudzić troszkę wyobraźnie i zrelaksować się samemu. Troszkę inne doznania więc kto co lubi
Jasne, że nie ma jak poprzytulać się do ukochanej osoby, pomiętosić cycuszki, całować wszędzie itp. Ale przyjemność - taka czysto fizyczna - w penisie jest zdecydowanie większa podczas masturbacji.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.