Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Uwielbiam seks z moją kobietą, ale masturbacja też jest super. Ponieważ:
1. Mogę to robić tak długo jak mam ochotę - np. kilka godzin
2. Kobieta nie zawsze ma ochotę na seks.
To może jeszcze jeden punkt do dyskusji:
- podczas masturbacji facet zwykle zaciska dłoń na penisie mocniej, gdy zbliża się do orgazmu. Pochwa nie jest w stanie dać czegoś podobnego.
Dlatego orgazm podczas masturbacji jest silniejszy. Też tak macie?
To może jeszcze jeden punkt do dyskusji:
- podczas masturbacji facet zwykle zaciska dłoń na penisie mocniej, gdy zbliża się do orgazmu. Pochwa nie jest w stanie dać czegoś podobnego.
Dlatego orgazm podczas masturbacji jest silniejszy. Też tak macie?
Dobry seks jest najlepszy na świecie i nic tu nie ma podjazdu. Jednak jeśli chodzi o przeciętny czy słaby seks to postawię na masturbację jednak, dobra w to jestem.
Dobry seks jest najlepszy na świecie i nic tu nie ma podjazdu. Jednak jeśli chodzi o przeciętny czy słaby seks to postawię na masturbację jednak, dobra w to jestem.
Standardowo jak na polaka przystało... to zależy... Wiadomo, że dobry seks to jest spełnienie wszystkiego... bliskości, zmysłowość, itd., ale zwyczajnie czasami mam po prostu ochotę pobudzić troszkę wyobraźnie i zrelaksować się samemu. Troszkę inne doznania więc kto co lubi
Jasne, że nie ma jak poprzytulać się do ukochanej osoby, pomiętosić cycuszki, całować wszędzie itp. Ale przyjemność - taka czysto fizyczna - w penisie jest zdecydowanie większa podczas masturbacji.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.