Trafiłem na Twoją galerię w sieci i widzę, że ten z obrazka to jeszcze nie największyTeraz będzie dobrze widać
Zgadza się... Największy jest takiTrafiłem na Twoją galerię w sieci i widzę, że ten z obrazka to jeszcze nie największy
Chciałbym zobaczyć jak go używaszZgadza się... Największy jest taki
Też bym się zgodziłTeraz będzie dobrze widać
Pobudzą wyobraźnięTeraz będzie dobrze widać
Rewelacja takie zabawy i wielka przyjemnośćpotrafiliśmy ubrać go w koronki, szpile, perukę i wtedy dopiero zaczynała się zabawa
Piękna sprawa
Panowie, ilu z Was o ty marzy i poprosiło kiedyś o to kobietę? Czy to dla Was miłe, czy samym sobie to robiliście kiedyś? Czy ktokolwiek z Was kupił sobie kieydś korek analny?
Miłe i to bardzo. Choć ja osobiście wolę dildo niż paluszki, czy korek analny. Sam nie lubię, zdecydowanie musi mi to robić kobieta.Pegging....kurde, nie widze się z tym w ogóle.nie, dziękuję raczej.
Moja Pani lubi za każdym ruchem wyciągać go całkowicie i wkładać do końca. Gdy mnie tak zaczyna posuwać na jej buzi pojawia się dzika satysfakcja. Uwielbiam to i odgłos odbijanych pośladków... PolecamRewelacja takie zabawy i wielka przyjemność.
Cześć Magda, mi udało spełnić się to pragnienie. Pierwszy raz paluszkami, przyjemnie gdy są 4 i dłoń wchodzi do kciuka... Boli gdy pazurki są długie. Mojej Pani kupiłem wibrator 20cm żeby mnie penetrowała... Gdy wchodzi pierwszy raz boli. Możesz być delikatna i ostrożnie zacząć, lub tak jak ja lubię wejść mimo to. ( Możesz go tym wystraszyć jeżeli nie jest przekonany) ja lubię uległość i dlatego nie protestuje. Zresztą bardzo to lubię i sam proszę żeby mnie rżnęła, albo wyciągała i wkładała. Kręci mnie moment gdy wychodzi, a jeszcze bardziej gdy wkłada mi go i czuje jak wchodzi centymetr po centymetrze. Korka nie mam lecz chciałbym mieć ogonek.Panowie, ilu z Was o ty marzy i poprosiło kiedyś o to kobietę? Czy to dla Was miłe, czy samym sobie to robiliście kiedyś? Czy ktokolwiek z Was kupił sobie kieydś korek analny.
My dobrych kilka lat nadawaliśmy na kamerce zabawy jego tyłkiem. "Pedał" to takie najdelikatniejsze określenie było spora część widzów uważała że skoro lubi w tyłek to jest homo...
potrafiliśmy ubrać go w koronki, szpile, perukę i wtedy dopiero Właśnie to się zabawa
To jest super zabawa dająca wiele możliwości. Satysfakcja dla obu stron gwarantowanapotrafiliśmy ubrać go w koronki, szpile, perukę i wtedy dopiero zaczynała się zabawa
To jest super zabawa, satysfakcja dla obu stron gwarantowanapotrafiliśmy ubrać go w koronki, szpile, perukę i wtedy dopiero Właśnie to się zabawa
No jak dla mnie to jest extra zabawa orgazm podwójnyPanowie, ilu z Was o ty marzy i poprosiło kiedyś o to kobietę? Czy to dla Was miłe, czy samym sobie to robiliście kiedyś? Czy ktokolwiek z Was kupił sobie kieydś korek analny.
SuperZgadza się... Największy jest taki
Zgadza się... Największy jest taki
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
G | Masaż prostaty | Fantazje erotyczne | 1 | |
H | Masaż prostaty | Masturbacja | 16 | |
D | Masaż prostaty-pierwszy raz | Fetysze i perwersje | 8 | |
M | Masaż erotyczny +seks | Seks | 6 | |
A | Masaż koleżanki | Opowiadania erotyczne | 1 |