Proponuję olejek mango i masaż moimi rękami całego ciała.Dokładnie - olej z pestek winogron i jakiś ulubiony olejek (ja dodaję cynamonowy i waniliowy).
A co do miejsc... Stopy, piersi, kark i dosłownie odlatuję na księżyc...
Lomi lomi - 10 x tak! A próbowałaś masażu yoni? Poszłam na taki, nie do końca wiedząc czego mam się spodziewać. Niby jego założeniem jest m.in. pomoc w uleczeniu głęboko ukrytych traum, jednak nie miałam z takimi w ogóle do czynienia, zatem byłam nastawiona po prostu na full relaks. I się nie zawiodłam, tylko cały klucz w dobrym masażyście (lub masażystce jak wolisz). Ten jego obłędny dotyk... Zresetował mnie dosłownie całą. Wyszłam na miękkich kolanach, do tego stopnia, że miałam problem z obsługą pedałów w aucie Byłam dotychczas na takim masażu 3 razy, jutro idę znowu i zapewne jeszcze nie raz tam wrócę. BajkaOlejek sandałowy ale ciężko go zdobyć znaczy ten dobry więc zadowalam się olejkiem z trawy cytrynowej do którego dolewam 25-30 kropli oliwy z oliwek ale tej własnie ... Uwielbiam masaż Lomi-lomi ...
OLIWA Z OLIWEK EXTRA VIRGIN BIO
Jest chyba tego wersja dla facetów, ale inaczej się bodajże nazywaLomi lomi - 10 x tak! A próbowałaś masażu yoni? Poszłam na taki, nie do końca wiedząc czego mam się spodziewać. Niby jego założeniem jest m.in. pomoc w uleczeniu głęboko ukrytych traum, jednak nie miałam z takimi w ogóle do czynienia, zatem byłam nastawiona po prostu na full relaks. I się nie zawiodłam, tylko cały klucz w dobrym masażyście (lub masażystce jak wolisz). Ten jego obłędny dotyk... Zresetował mnie dosłownie całą. Wyszłam na miękkich kolanach, do tego stopnia, że miałam problem z obsługą pedałów w aucie Byłam dotychczas na takim masażu 3 razy, jutro idę znowu i zapewne jeszcze nie raz tam wrócę. Bajka
LignamJest chyba tego wersja dla facetów, ale inaczej się bodajże nazywa
Dokładnie... Nie tylko Twoje ciało jest masowane, umysł także i to równym stopniu, o ile nie bardziejCienka linia między erotyzmem a sensu stricto relaksacją.
Ależ cudnie opowiadasz ciekawe czy masażystka oczywiście zgodziła by się na udział Ninuśki w masażu PozdrawiamLomi lomi - 10 x tak! A próbowałaś masażu yoni? Poszłam na taki, nie do końca wiedząc czego mam się spodziewać. Niby jego założeniem jest m.in. pomoc w uleczeniu głęboko ukrytych traum, jednak nie miałam z takimi w ogóle do czynienia, zatem byłam nastawiona po prostu na full relaks. I się nie zawiodłam, tylko cały klucz w dobrym masażyście (lub masażystce jak wolisz). Ten jego obłędny dotyk... Zresetował mnie dosłownie całą. Wyszłam na miękkich kolanach, do tego stopnia, że miałam problem z obsługą pedałów w aucie Byłam dotychczas na takim masażu 3 razy, jutro idę znowu i zapewne jeszcze nie raz tam wrócę. Bajka
Myślę, że tak Byłam też na takim w wersji dla par 🩵Ależ cudnie opowiadasz ciekawe czy masażystka oczywiście zgodziła by się na udział Ninuśki w masażu Pozdrawiam
I jak zapewne cudnie aleś mi narobiła smaka PozdrówkaMyślę, że tak Byłam też na takim w wersji dla par 🩵
Musnięcie? Toż najlepsza frajda zająć się nimi na poważnie. No jeszcze zależy kogo masujesz, ale temat jest o partnerce. Ja ostatnio wprowadziłem masaż yani (chyba tak poprawnie się nazywa). Niby nie chce ale w końcu daje się przekonaćWiadomo, że z olejkiem i najlepiej zapachowym oraz muzyką relaksującą… ale jeżeli chodzi o miejsca to całe ciało. Nie będę się ograniczać chociaż taki „najulubieńszy” to niby plecy, niby boki a jednak muśnięcie piersi
Masowanie piersi samo przez się ale to muszę na plecach leżećMusnięcie? Toż najlepsza frajda zająć się nimi na poważnie. No jeszcze zależy kogo masujesz, ale temat jest o partnerce. Ja ostatnio wprowadziłem masaż yani (chyba tak poprawnie się nazywa). Niby nie chce ale w końcu daje się przekonać
A potem jest ogień
Yani, masaż miejsc intymnych. Poczytaj w necieMasowanie piersi samo przez się ale to muszę na plecach leżeć
A na czym polega Wasz nowy masaż?
Pytałam ogólnie. Ale ja bym to wrzuciła gdzieś między masażem a seksem bo nie wyobrażam sobie zakończyć na tym masażuYani, masaż miejsc intymnych. Poczytaj w necie
W sumie masz rację, kończy się seksemPytałam ogólnie. Ale ja bym to wrzuciła gdzieś między masażem a seksem bo nie wyobrażam sobie zakończyć na tym masażu
Częściej jednak potrzebny jest taki relaksujący i lekko zaskakujący dlatego ja wolę ten standardowy
Masaż karku, pleców, łopatek.Hej pytanie do wszystkich kobiet jak i gdzie lubicie być masowane co sprawia wam przyjemność ? Panowie jak masujecie swoje kobiety podzielcie się swoimi doświadczeniami.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Masaż erotyczny +seks | Seks | 9 | |
A | Masaż koleżanki | Opowiadania erotyczne | 1 | |
K | masaż erotyczny Nuri Nuri - może dziwne pytanie ale chcę poznać odpowiedź | Seks | 8 | |
Poszukiwana Kobieta na Darmowy Masaż | Ogłoszenia | 3 | ||
G | Masaż Masaż | Ogłoszenia | 1 |