• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mały penis powiększenie

Mężczyzna

Techniczny95

Podrywacz
Jest sposób, u mnie działa, ale to trzeba być ulanym, wtedy na każde 15 kg w dół z wagą, penis rośnie 2.5 cm. Jeszcze ze 30kg i będę miał lance jak Merlin 🧐🙄

Mężczyzna

Techniczny95

Podrywacz
Teraz pytanie czy dobrze, czy źle, z jednej strony dobrze, z drugiej który facet powie…no nie! Mam za dużego! Albo usłyszy od kobiety: kochanie masz za dużego! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Wyjątkiem są mięśnie naramienne, biceps i triceps, tam nie ma za duże, tam są wiecznie za małe!

Mężczyzna

sigma1

Nowicjusz
Teraz pytanie czy dobrze, czy źle, z jednej strony dobrze, z drugiej który facet powie…no nie! Mam za dużego! Albo usłyszy od kobiety: kochanie masz za dużego! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Wyjątkiem są mięśnie naramienne, biceps i triceps, tam nie ma za duże, tam są wiecznie za małe!
Jest plus. Za dużego złapie i będzie prowadziła, mięśnie pogłaska i poklepie;)
Mechanizm ich myslenia :"gdzie on lezie z tą fujarą, głupek jeden, trza pomóc bo sam się pogubi"😜
W temacie : moje ostatnie posty z Marcinem, moja odpowiedz

Mężczyzna

pascal

Seks Praktykant
Dzieki za opinie. Pytam się bo widziałem,z e reklamuje się bardzo dużo tych tabletek ( głównie na allegro). No i nie jest to takie tanie tak więc nie chciałbym wywalać pieniadze na jakieś gówno które nie będzie działało. Gdzie kupowaliście ten penilarge? Bo widzę ze jest i w skepach i na allergo? A w aptece można to dostać?
Nie kupuj. To jest gówno. Nie ma czegoś takiego jak tabletki na powiększenie. Mam wrażenie że temat jak i odpowiedzi sobie piszę ta sama osoba. Kryptoreklama.