• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mały penis powiększenie

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
To masz jeszcze gorzej niż ja. Znaczy się jak miałem kilka miesięcy temu bo mój penis we wzwodzie to bylo jakies 11 cm. NIe wiecej. Powodowało to u mnie mega kompleksy, sam miałem opory przed kontaktem z laskami... Probowałem wielu sposobów ale tabletki były właśnie najskuteczniejsze. Kuracja trwała 3 miesiące. Brałem penilarge bo z tego co się zapoznałem to maja najwiecej pozytywnych opinii. penis powiekszył się o 3cm na dłuości.
Nie wierzcie tym naciagajacym debiol, oni są tu tylko dla reklamy.
Może też macie tabletki na powiększenie mięśni, to nie będzie trzeba na siłownię chodzić.
Tabletki to tylko wyciąganie kasy od klienta.

Mężczyzna

janeczek216

Nowicjusz
Nie wierzcie tym naciagajacym debiol, oni są tu tylko dla reklamy.
Może też macie tabletki na powiększenie mięśni, to nie będzie trzeba na siłownię chodzić.
Tabletki to tylko wyciąganie kasy od klienta.
To samo sądzę. Wszędzie ale to wszędzie w ,,normalnych" artykułach jasno jest że nie ma takiego czegoś jak tabletki na powiększenie, mogą być na ukrwienie ale to jest chwilowe nie na stałe. Żel rozgrzewający ( stosowałem też) daje jakiś tam milimetr więcej (nie na stałe) ale kuźwa nie 3 cm. 3 cm to może dać odważnik przywiązany do kutasa no ale jakie tego bedą minusy to już sami sobie pomyślnie.

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Chcecie skuteczny sposób na powiększenie, bez operacji
Przed pokazaniem kobiecie uderzcie kilka razy nim o umywalkę, aż spuchnie, od razu będzie wyglądał na większego