• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mały penis powiększenie

Mężczyzna

xavis

Cichy Podglądacz
Witam wszystkich specjalistów. Mam problem z niewielkim penisem. W stanie spoczynku ma jakieś 4 cm. W trakcie wzwodu 9 cm. Nie wyobrażam sobie w takim stanie pokazać dziewczynie ;/ Czy jest może jakiś skuteczny sposob na powiekszenie penisa tabletkami?
Czy jedynym wyjściem jest operacja?

Mężczyzna

beros

Cichy Podglądacz
To masz jeszcze gorzej niż ja. Znaczy się jak miałem kilka miesięcy temu bo mój penis we wzwodzie to bylo jakies 11 cm. NIe wiecej. Powodowało to u mnie mega kompleksy, sam miałem opory przed kontaktem z laskami... Probowałem wielu sposobów ale tabletki były właśnie najskuteczniejsze. Kuracja trwała 3 miesiące. Brałem penilarge bo z tego co się zapoznałem to maja najwiecej pozytywnych opinii. penis powiekszył się o 3cm na dłuości.

Mężczyzna

muzyro

Cichy Podglądacz
Penilarge - tak się składa, że też go zażywałem :)
Kuracja trwałą 3 miesiące. W sumie udało mi się uzyskać dodatkowych prawie 4 cm. 14 cm zrobiło się prawie 18 cm.
Na początku bałem się że może to wpłynąć np na erekcję - ale nic z tych rzeczy. Jest tak jak dawniej, po staremu.