• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mało obfity okres

Status
Zamknięty.

tylko_ja17

Seks Praktykant
Nie chodzi o spóźnianie się, ale o osłabienie miesiączki. Mój okres od jakichś trzech-czterech cyklów jest znacznie mniej obfity niż kiedyś. Zastanawiam się, czy to po prostu naturalne regulowanie się miesiączki w trakcie dojrzewania, czy również na to mają wpływ jakieś czynniki, np. stres. Bo wiem tyle, ze stres czy zmiana klimatu może OPÓŹNIĆ okres, nie wiem jak jest z obfitością.

(tak troszkę na marginesie, bo dawno mnie nie było, już mam za sobą dwa testy ciążowe, również przez ten okres, tak dla pewności - a stracha miałam wielkiego: raz wymiotowałam w nocy, rozstępy na piersiach i pośladkach itd., po kolei wszystkie objawy;), mimo iż dziewicą pozostałam;) straciłam również w tym czasie chłopaka, więc forum będę pewnie tym rzadziej odwiedzała. Pozdrawiam, a z przyjemnością pamiętam wakacyjne pogaduchy na forum ;) ;*)

tylko_ja17

Seks Praktykant
ja też;) baaardzo:) tyle, że trochę mnie to zaniepokoiło

mam nadzieję, że dwa testy ciążowe to jednak wiarygodne wieści... :?

ruth

Seks Praktykant
Okres jeśli występuje w ciąży to jest mało obfity. W sumie to dziwne, że tak nagle zmieniła się obfitość. Możliwe, że jeśli to nie ciąża to coś z hormonami.

tylko_ja17

Seks Praktykant
Trochę się trzęsę, ze względu na jakąś tam możliwość zajścia w ciążę, ale liczę na to, że jednak testy to testy... O zaburzeniach hormonalnych też myślałam i mam nadzieję, że jeżeli coś ze mną jest, to... nie ciąża. :shock:

ruth

Seks Praktykant
Teraz i ja łacze sie z Toba w bólu, dzis mija 3 dzień jak mam plamienia... nie wiem juz czy mam to traktowac jako okres czy co... Ostatnio dziwne rzeczy sie ze mna dzieja, poprzedni cykl trwał 44 dni a okres byl mega obfity a teraz 32 dnia cyklu dostałam jakies plamienia, które trwają i trwają a okresu tego "właściwiego" jak nie było tak nie ma... Też zaczynam sie zastanawiac nad ciązą bo z tego co wiem w ciazy moze pojawic sie malo obfity okres. Dodam, że mam wszystkie objawy pms wiec nie wiem juz co jest grane...

tylko_ja17

Seks Praktykant
Ja już się nieco uspokoiłam, zwłaszcza, że ostatnia miesiączka była już całkiem, całkiem - czyli bardziej obfita, a kiedy nie siedzę bezczynnie w domu, mam mniej negatywnych myśli;)
Powodzenia, ruth;*

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry