Ale mam nadzieję,że wrócisz W końcu mogę porozmawiać o swojej boskiej szefowej.Ja chwilowo wyprzęgam
Na razie ide z nią na odprawę. Ale może jutro powiem Ci o niej i co mi powiedziała. Spoko oddam ja wamAle mam nadzieję,że wrócisz W końcu mogę porozmawiać o swojej boskiej szefowej.
Ciiii......właśnie z Magdą ustalamy plan kontroli............Ja z kolei postaram się jutro jeszcze coś niecoś poopowiadać
Ja bedę tej nocy myślał .........z niąOjjj...ciężka noc przed Mną... będę myślał... o Niej...
Dawaj dalej, jak będę mogł przedstawię Ci jak to wyglądałoAż korci Mnie żeby dowiedzieć się co wydarzyło się za zamkniętymi drzwiami
Mogło być tak:
Jak Magda zauważyła że się jej przyglądasz obróciła się tyłem i oparła pośladki o drukarkę. Oparła również prawą stopę. Mogłeś wtedy podziwiać jej nogę,zapewne ujrzałeś również koronki pończoch. Następnie zaczęła rozpinać białą koszulę,guziczek po guziczku. Odchyliła poły koszuli na boki. Mogłeś zobaczyć jej czarny stanik skrywający co prawda nie wielkie ale kształtne piersi i płaski opalony brzuszek. Zdjęła koszulę i położyła na drukarce. Stała teraz przed Tobą w mini i czarnym staniku uśmiechając się do Ciebie...
Mam pisać dalej ?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Magda moja szefowa | Ogłoszenia | 1 | |
Magda i szybkie pieniądze | Opowiadania erotyczne | 1 | ||
Część szesnasta: Magda. | Opowiadania erotyczne | 5 | ||
F | Oczami Flamastra - Magda i Projekt | Opowiadania erotyczne | 0 | |
K | Wyślę moja dziewczynę do zeszmacenia | Ogłoszenia | 1 |