• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lycra, legginsy, wszystko co śliskie

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Kupiłem kiedyś żonie kolarki gatta black briliant. Zajebiście w nich wygląda jej dupcia a jak założy bez majtek to muszelka oklejona cieniutką błyszczącą czarną lycrą po prostu bosko się prezentuje. Kiedyś na wyjeździe pożyczyłem od niej. Cudowne uczucie na gołym penisie. Tak mi się spodobały, że kupiłem drugie dla siebie tylko wziąłem mniejszy rozmiar żeby były gładko upięte. Kiedy mi w nich stoi to widać każdy szczegół anatomii penisa. Super uczucie. Często je teraz zakładam gdy idę do łóżka z żonką. Ostatnio też założyłem rajstopy z zamkiem w kroku z aluexpress. Są o dziwo sto razy lepsze niż te firmowe w Polsce. Są jedwabiście gładkie, bardzo rozciągliwe a zarazem mocno sprężyste przez co cudownie opinają ciała i do tego ten cudowny połysk nylonu. Marzy mi się kombinezon zentai z takiego matriału.