• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lubicie młodszych ?

Kobieta

saymyname

Erotoman
Patrzę bo po to mam zmysł wzroku. Patrzę, czasami z politowaniem, a czasami z ciekawości. Patrzę bo moja praca na tym się opiera. Mickiewicz pisał. Miej serce i patrzaj w serce
Podglądanie sąsiadki gołocycnej na balkonie to twoja praca?
Poza tym patrzenie się na kobietę to molestowanie.

Mężczyzna

Daro Dario

Seks Praktykant
Facet 30+ już nie jest młody.
Pobawić się można z takim do 25.
Ogólnie mężczyźni nie są kobietom do niczego potrzebni, często to zaburzeni toksycy.
Jak już się bawić to z młodym, świeżym i atrakcyjnym, a nie łysiejacym po przejściach.
do 25 chyba w bierki ,a co to kobiet jak bym sobie mogl sam obciagnqc to tez moglyby nie istniec

Mężczyzna

C_N

Seks Praktykant
Hitler, Lenin, Ted Bundy, Neron, Kaligula, Piłat, Atylla, Henryk VIII, Ivan Groźny, Armia Czerwona, UPA,
A kto wywołał 1, 2 woj św, trzydziestoletnią kto odpowiada za Wielkie Głody w Europie, za Rewolucję Bolszewicką, za palenie miast i wsi, za gwałty, mordy, tortury?
Zawsze to byli MĘŻCZYŹNI.
No właśnie pitolenie - statystyka mówi jasno, że to rządzące kobiety częściej wywołują wojny niż mężczyźni - stosunek 36-30% bodajże.

Ale po dzisiejszych wpisach stwierdzam jasno - są dwie opcje:
@saymyname to albo troll albo przygłup - i tu i tu ignoruje logiczne fakty, nic nie wnosi do rozmowy, etcetera, etcetera. Polemika z nią nie ma sensu, według zasady:

„Dawno temu nauczyłem się, że nigdy nie należy się szarpać ze świnią. Ubrudzisz się, a poza tym, świnia to lubi.” – George Bernard Shaw

Kobieta

missprostitute

Cichy Podglądacz
Uwielbiam! Do niedawna myślałam, że wolę dużo starszych mężczyzn. Od jakiegoś czasu zdecydowanie przesunęło mi się to w drugą stronę. Różnica rzędu 10-15 lat. 🫠