Ja lubie ale skp...nawet z mezczyzna moze byc milo,wszystko zalezy od fantazji....
Czasem z tego korzystam plus jakies zdjecie zony mojej lub twojej...jest fajnie,mozna szczerze popisac,jesli sie nie wstydzisz to porozmawiac z kamerka.
Zaznacze ze na brak sexu w zwiazku nie narzekam.
Ja jestem stanowczo na nie. Ok, zdarzało mi się z facetem gdy nie mieszkaliśmy razem i np. z braku urlopu i wolnych weekendów nie mogliśmy się dłużej spotkać, ale jak mi cyber proponuje jakiś obcy, internetowy facet (zwłaszcza na stronach związanych z książkami, sportem, gotowaniem) to mam ochotę napisać: idź pan wsadź ch*ja do zimnej wody i ochłoń... ;]
Lubic cyberki to za malo powiedziane, ja je uwielbiam, ta swiadomosc, ze facetowi stoi mocno na bacznosc jego boska pala i czuc, jak z podniecenia moje dziureczki, cipeczka i cycuszki az krzycza, zeby je dopiescic ;***
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.