• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Lubelszczyzna - Kobiety

Mężczyzna

SuchyLood

Cichy Podglądacz
Dzień dobry,
Od jakiegoś czasu szukam kobiety do regularnych spotkań w łóżku i nie tylko?
Kogo szukam? Kogoś inteligentnego w przedziale wiekowym 18-30lat. Może być to relacja sponsorowana. Może podpowiecie, na jakich stronach można poznać dziewczynę do takiej relacji? Macie jakieś pomysły?

Mężczyzna

SuchyLood

Cichy Podglądacz
Na wszystkich tych wymienionych jakość osób, które tam są spadła drastycznie. Myślałem, że może coś nowego się pojawiło...

Mężczyzna

Hakuzery

Nowicjusz
Na wszystkich tych wymienionych jakość osób, które tam są spadła drastycznie. Myślałem, że może coś nowego się pojawiło...
Tylko real. Internet, to strata czasu.
Możesz jeszcze popróbować na cyberromans, tylko że tam nie możesz startować z takimi ogłoszeniami, musisz powoli kuć żelazo, ze skutkiem nie pewnym. Więc real ponad wszystko.

Mężczyzna

Hakuzery

Nowicjusz
Tylko, że ja nie jestem zdesperowany, a zdeterminowany;)
@LaVolpe nie ma racji. Z takim ogłoszeniem nie wyglądasz na desperata, robisz z siebie kretyna. Sory za mocne słowa, ale weź się ogarnij, zrób rachunek sumienia, czemu dajesz takie ogłoszenie i co z Tobą może być nie tak, że nie możesz przygruchać sobie jakiejś laski. Nie masz koleżanek w pracy, sąsiadek?

Kobieta

LaVolpe

Seks Praktykant
@LaVolpe nie ma racji. Z takim ogłoszeniem nie wyglądasz na desperata, robisz z siebie kretyna. Sory za mocne słowa, ale weź się ogarnij, zrób rachunek sumienia, czemu dajesz takie ogłoszenie i co z Tobą może być nie tak, że nie możesz przygruchać sobie jakiejś laski. Nie masz koleżanek w pracy, sąsiadek?
Chciałam tak dyplomatycznie... ;)

Mężczyzna

SuchyLood

Cichy Podglądacz
Wiecie co? Zostałem przez Was oceniony pomimo tego, że w ogóle nie znacie mnie, ani szczegółów;p dyplomatycznie? Wiesz co to słowo w ogóle oznacza, bo chyba nie...

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
SuchyLood dałeś ogłoszenie w właściwym dziale. Nie widzę tam Twego pytania: i co wy na to?
Nie daj się zdeprymować opiniami, które nie wchodza w zakres wątku i realizuj swój plan.
Inaczej dawanie ogłoszeń traci sens, tylko przez to, że komuś się nie podobają, pomimo, że nie naruszaja regulaminu forum.
Powodzenia:);)

Mężczyzna

Hakuzery

Nowicjusz
SuchyLood dałeś ogłoszenie w właściwym dziale. Nie widzę tam Twego pytania: i co wy na to?
Nie daj się zdeprymować opiniami, które nie wchodza w zakres wątku i realizuj swój plan.
Inaczej dawanie ogłoszeń traci sens, tylko przez to, że komuś się nie podobają, pomimo, że nie naruszaja regulaminu forum.
Powodzenia:);)
To idź do lekarza od oczu ;)
@SuchyLood : Może podpowiecie, na jakich stronach można poznać dziewczynę do takiej relacji? Macie jakieś pomysły?
Nikt nie zamierza deprymować. Ale jak powiedzieć Autorowi, że obrana strategia jest do dupy, kiedy się pyta?