Zaraz zaraz... Ja nie chcę tego oglądaćPokaż

Zaraz zaraz... Ja nie chcę tego oglądaćPokaż
No i widzisz...Teraz już nie musisz chodzić do sklepu spożywczego po mleczko do kawyJa też uwielbiam swoją sperme..Często kiedy z partnerka nie bzykamy się tylko jak się sam zabawiam to łykam swoją sperme jak dla mnie jest pyszna
![]()
Wooow co ty nie powiesz..No i widzisz...Teraz już nie musisz chodzić do sklepu spożywczego po mleczko do kawy![]()
Jak chcesz to tobie też się do kawy spuszczę... Widzę że jesteś chętnyWooow co ty nie powiesz..
No widzisz... Dzięki mnie możesz zaoszczędzić parę złotych. Nie dziękuj. Kup dziewczynie kwiaty.Wooow co ty nie powiesz..
Niestety pudło. Ja nie piję kawyJak chcesz to tobie też się do kawy spuszczę... Widzę że jesteś chętny
Kiepsko dedukujesz. Nie wiem skąd takie wnioski. Ja nic nie pisałem o uwielbieniu do spermy, tylko TyNo ale sperme napewno łykasz litrami. Pozdrawiam![]()
Nieładnie, złość piękności szkodziTwoja partnerka także nie narzeka na jej smak..
Też tak parę razy zrobiłem, ale moim zdaniem smak spermy takiej ciepłej, prosto ze spustu nie jest smaczny, za to taką zlizaną z czegoś już uwielbiam, chusteczek przy masturbacji nie używam co najmniej od 15 roku życia, wszystko palcem zbieram i zlizuje, planuje spróbować też takiej wylizanej z waginy, ale to dopiero jak narzeczona przejdzie na plastry antykoncepcyjneJa tryskam sobie prosto do ust czasami robie świece i wale aż dojde, wrażenie jakby ktos inny to zrobił
No taka z muszelki to pychotka,.Problem polega na tym ,że jak spróbujesz to chcesz więcej a tu niestety sporo jednak zostaje i nie chce wypłynąć ze środka. Fajnie też jest trysnąć między wargi ale po wierzchu. świetny efekt jak się to językiem rozprowadzi po muszelce. Moja pani od tego odlatujeTeż tak parę razy zrobiłem, ale moim zdaniem smak spermy takiej ciepłej, prosto ze spustu nie jest smaczny, za to taką zlizaną z czegoś już uwielbiam, chusteczek przy masturbacji nie używam co najmniej od 15 roku życia, wszystko palcem zbieram i zlizuje, planuje spróbować też takiej wylizanej z waginy, ale to dopiero jak narzeczona przejdzie na plastry antykoncepcyjne
Have to respond to your commentsThe idea probably occurred to everyone during adolescence, most people probably tried it, but I think it ended with just one time... or maybe a few. Doing it all the time is, in my opinion, AT LEAST weird.
But who cares about what? I think that if you have a stable partner, it will go away and she will take care of it.![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
G | Lizanie kutasa do czysta | Seks | 13 | |
G | Lizanie odbytu | Fetysze i perwersje | 13 | |
N | Lizanie dildo | Fetysze i perwersje | 19 | |
![]() |
Lizanie dupki randomowej lasce | Fantazje erotyczne | 52 | |
A | Lizanie dziurek | Ogłoszenia | 1 |