• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Lizanie swojej spermy

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Moja pani kide już ją namówiłem by po finale w środku wskoczyła mi cipką na usta była wniebowzięta. Po pewnym czasie wyznała mi że od dawna chciała abym ją wylizał po finale. Ja jednak do pewnego czasu miałem opory ale poprosiłem ją by mi rozkazała pisprzątać i kiedy on mi mówi że mam to zrobić to wszystkie oppory znikają.

Mężczyzna

Bartolini

Seks Praktykant
wczoraj było bosko... najpierw obciąganko, lizanie piczki, naprzemiennie namiętne całowanie, potem w nią wskoczyłem, spust w środku i kontynuacja lizanka, do okrzyku rozkoszy, zauważyłem, ze się podobało, bo bo zaczęła ponownie trzepać mi konia i lizać czubeczek wyciekających resztek spermy aż wzięła w usta i namiętnie obciągała jakby chciała wyssać wszystko co zostało. Kutas zaczął rosnąć a ja przerwałem tę akcję i zacząłem się z nią namiętnie całować - była nieźle napalona, przewróciłęm ją na plecy, poprosiła o masaż dupeczki, masując pośladki widziałem jaz z cipki wycieka sperma, na ten widok znowu mi stanął, włożyłem w rowek masując jednocześnie pośladki, ocierałem się o sterczącą pupę, tak sie nakręciłem, że znowu włożyłem w cipulkę, w środku było bardzo mokro, chlupało, nie skończyłem, szeptając, że kolejny ładunek zostawię na rano. :), powiedziała, chcesz abym w pracy miała mokre majtki :). Był już późny wieczór, poszliśmy pod prysznic i do spanka, nad ranem poczułem jej rękę na kutasie, musiała wyczuć, jak mi stoi i wrzyna się w jej przytulone ciało, zaczeła trzepać i jednocześnie ściągać majtki, obruciłem ją tak aby się wypięła, była mokra :) ruchanko fantastyczne i spust do środka :) ciekawe czy ma mokre majtki ;)

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Od jakiegoś czasu chciałem strzelić na bułeczkę mojej pani i potem to zlizać. Ostatnim razem jednak się wycofałem i w ruch poszły chusteczki. Wczoraj jednak poprosiłem żonę aby zmusiła mnie do tego. Jednak kiedy wystrzeliłem na jej muszelkę to jakoś tak sam od siebie tym razem nie czekając na polecenie mojej pani zacząłem ją łapczywie lizać. Miała niesamowity orgazm. A ja też byłem niesamowicie nakręcony, tym że wreszcie poszedłem o krok dalej. Lizanie takiej oblanej moim soczkiem bułeczki, śliskiej i lepkiej to coś wspaniałego i mega podniecającego dla nas obojga.