Ja całuję się ze swoją jak ma spermę w ustach i szczerze lubię takCzyli polecacie posmakować swojej spermy?![]()
To, że zostaje, to zaleta. Fajnie się całować zanim połknie.Po tym jak kobietą połknie to pewnie nie jeden jeszcze się całuję i zawsze jakieś tam szczątki albo zapach w ustach zostaję
Może trzeba by spróbować jak to jestTo, że zostaje, to zaleta. Fajnie się całować zanim połknie.
Też tak uważamTo, że zostaje, to zaleta. Fajnie się całować zanim połknie.
Zdecydowanie tak.Czyli polecacie posmakować swojej spermy?![]()
Potrafią faceci sami sobie obciągać, widziałem kiedyś na Showup typa który robił sobie loda.Gdyby facet sam umiałby possać sam sobie to pewnie większość by znała smak
Ja to mam podobnie ale jak się masturbuje. Chcialbym ale potem mi przechodzi. Ale jak zaleje cipke, usta to nie mam oporów. Zawsze sie calujemy albo ja ją liże.od jakiegoś czasu mam chęć spuścić się żonie na cycki zlizać z nich spermę i całować się z nią, tylko po spuście nie mogę się przełamać żeby to zrobić
po masturbacji to nie mam problemu, chodzi o to że nigdy tak nie robiłem żebym z niej spermę zlizywał, zdarzyło się że całowaliśmy się po tym jak robiła mi loda i miała trochę mojej spermy w ustach, ale zlizywanie z niej to co innego i nie wiem jak by na to zareagowałaJa to mam podobnie ale jak się masturbuje. Chcialbym ale potem mi przechodzi. Ale jak zaleje cipke, usta to nie mam oporów. Zawsze sie calujemy albo ja ją liże.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Lizanie podczas i po stosunku Pary | Fantazje erotyczne | 0 | |
![]() |
Lizanie mokrej cipki | Fetysze i perwersje | 5 | |
M | Lizanie | Seks | 4 | |
![]() |
Lizanie anusa i pośladków partnerowi pytanie do Pań | Seks | 62 | |
R | Lizanie | Fetysze i perwersje | 3 |