tez tak robie biszkopty i macam w spermie swojejteż nieraz próbowałem swojej spermy, najlepiej smakuje jak jest dodawana np. do słodkiego deseru
tez tak robie biszkopty i macam w spermie swojejteż nieraz próbowałem swojej spermy, najlepiej smakuje jak jest dodawana np. do słodkiego deseru
ja lubię spermę z czekoladątez tak robie biszkopty i macam w spermie swojej
Ja często to robięJa myślę, że to jest podniecające, jak ktoś smakuje swoją spermę, a jeszcze bardziej, jak zlizuje ją z dziewczyny![]()
Ja po masturbacji zawsze to robię grzech zniszczyćHej!
Ostatnio po masturbacji jak już się spuściłem wpadł mi do głowy pewien pomysł a mianowicie postanowiłem skosztować jak smakuje moja spermaw sumie to całkiem mi posmakowała i chyba będę to robił częściej. Chciałbym się zapytać panów czy tez tak robicie oraz pan jak się na coś takiego zapatrujecie, co o tym sadzicie?
Pozdrawiam :*
...a co ma jedno wspolnego z drugim???Lubie, zlizać z partnerki i oddać jej do ustjest to intymne i podniecające, poza tym jeśli wymagacie panowie od pań żeby łykały to sami miejcie odwagę
![]()
tez lize troche ale pelnego zlizania nie mialem ale smakuje mi wlasna spermaJa probowalem troche ale calego wystrzalu nie moge sie przemoc![]()
także liże swoją spermętez lize troche ale pelnego zlizania nie mialem ale smakuje mi wlasna sperma
widocznie nie jestem mężczyzną, a samcem betaOkropne i nie przystoi mężczyźnie.
Nasienie to pokarm dla kobiet
Ja nawet nie jestem beciakiem, tylko delciakiem (jak większość mężczyzn w społeczeństwie kapitalistycznym, zdegradowany, pracoholik, "wagecuck"), a nie próbowałem nigdy swojego nasienia, bo to dla mnie odrażające.widocznie nie jestem mężczyzną, a samcem beta
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Lizanie podczas i po stosunku Pary | Fantazje erotyczne | 0 | |
![]() |
Lizanie mokrej cipki | Fetysze i perwersje | 5 | |
M | Lizanie | Seks | 4 | |
![]() |
Lizanie anusa i pośladków partnerowi pytanie do Pań | Seks | 62 | |
R | Lizanie | Fetysze i perwersje | 3 |