• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Lizanie spermy z cipki zony po kochanku.

Mężczyzna

axell74

Cichy Podglądacz
Mam do was pytanie - zawsze mnie to ciekawiło. Bo samo lizanie spermy to rozumiem: ustalenie hierarchii, cześć dla samca alfa itd. Ale przy braku prezerwatywy zawsze jest jakieś ryzyko ciąży. Oczywiście wiem o fantazjach rogaczy na ten temat, ale właśnie fantazjach. Nie boicie się, że fantazja stanie się rzeczywistością? Co wtedy? Odpowiedzialność za małego człowieka jest ogromna, a on ma prawo do "typowego" życia, bez waszych fantazji skutkujących podwójnym lub niepewnym (w którymś momencie) ojcostwem, a tak by było, chyba że wyjechalibyście na drugi koniec świata i usunęli wszystkie ślady znajomości z "wujkiem" z waszego życia... Nie pytam, by pouczać, po prostu ciekawi mnie, czy omawialiscie taką możliwość z żoną i z jej/waszym kochankiem zanim gumka wróciła do szuflady.
Moja żona ma spiralkę która działa od wielu lat doskonale, ona nie lubi w prezerwatywie seksu, a ja to popieram.

Mężczyzna

WscieklyRuchacz

Seks Praktykant
Mam do was pytanie - zawsze mnie to ciekawiło. Bo samo lizanie spermy to rozumiem: ustalenie hierarchii, cześć dla samca alfa itd. Ale przy braku prezerwatywy zawsze jest jakieś ryzyko ciąży. Oczywiście wiem o fantazjach rogaczy na ten temat, ale właśnie fantazjach. Nie boicie się, że fantazja stanie się rzeczywistością? Co wtedy? Odpowiedzialność za małego człowieka jest ogromna, a on ma prawo do "typowego" życia, bez waszych fantazji skutkujących podwójnym lub niepewnym (w którymś momencie) ojcostwem, a tak by było, chyba że wyjechalibyście na drugi koniec świata i usunęli wszystkie ślady znajomości z "wujkiem" z waszego życia... Nie pytam, by pouczać, po prostu ciekawi mnie, czy omawialiscie taką możliwość z żoną i z jej/waszym kochankiem zanim gumka wróciła do szuflady.
To ci odpowiem z autopsji. Najczesciej ludzie ktorzy zapraszaja innych do swojej sypialni sa ze soba juz dosc dlugo, bardziej dekady niz lata. Wszystko robili, wszystkiego probowali a teraz realizuja nowe fantazje bo czemu nie, wszystko jest dla ludzi.
A ty pytasz czy nie boja sie wpadki. Mowimy o wieloletnich parach a nie nastolatkach co widzieli kutasa w bravo. Tu wszystko jest przemyslane i przeanalizowane, lacznie z badaniami kochanka i zabezpieczeniem malzonki. Im czlowiek starszy tym wiecej mysli o sexie niz faktycznie sexuje wiec ma czas wszystko zaplanowac. Innymi slowy: cukhold to najczesniej nie jest ruchanie na spontanie. Chociaz jesli sie trafi to gumkujemy i jedziemy:)

Mężczyzna

artuartu822

Podrywacz
Wiele w tym prawdy. Oczywiście antykoncepcja to nie tylko gumki. Moje doświadczenie jest takie, ze antykoncepcja zawsze była skuteczna. Oczywiście ryzyko jest zawsze. A gdyby było małe bobo.. ja bym kochał jak swoje. Bardzo lubię dzieci i są one dla mnie najważniejsze. I fakt. Dzieci nie powinny być ani winne ani być przeszkodą ani być ofiarą. I mam nadzieję, że inni sa przytomni do ostatniego momentu. A zwyrodnialcow posłał bym do piachu.