• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lizanie odbytu

Mężczyzna

GrkGrk

Cichy Podglądacz
Cześć, Pytanie do Mężczyzn jak i do kobiet, co sądzicie o lizaniu kobiecie przez faceta odbytu?
Proszę o opinię na temat tej zabawy tylko w tą stronę (facet -kobiecie) nie wyobrażam sobie żeby ktoś mi cokolwiek robił z moim odbytem... Czasem żona jak robi mi loda czy się bawimy w 6/9 próbuje mi wsadzić palec w dupe ale ja się na to nie zgodzę jak i na to by polizała mój odbyt. Zaś w drugą stronę jest już zupełnie inaczej, uwielbiam lizać odbyt mojej żony. Gdy jej robie minutkę a ona lezy na plecach schodzę językiem stopniowo coraz to niżej i podlizuje jej dupe coraz bardziej i bardziej aż przechodzę do ordynarnego lizania. Ona nigdy nic przeciwko temu. Tak samo podczas 6/9 na początku pieszczoty cipki plus delikatne przejęzyczenia do tyłka. Po czym coraz więcej lizania tyłka. W pewnym momencie ona jest tak podjarana że ssie mi namiętnie wpychając całego do gardła, jęczy i mówi "liz dupe". I wtedy jest lizanie tylko dupy.
Palec w cipke, drugi na lechtaczke, wkladanie palca w odbyt.Widzę że jej się to podoba . Siada mi poprosru tyłkiem na twarzy i całkiem zapominamy o pieszczeniu cipki.
Zajmuje się tylko odbytem . Ostatnio tak się nakręciła że zaczęła poprostu wsiadać mi swoim tylkiem na mój język. Poprostu wpychalem jej go do środka. Była szalenie podniecona, mi też się to podobało. Z chęcią to powtórzę
Co o tym sądzicie ? Czy też się tak bawicie ?

Mężczyzna

GrkGrk

Cichy Podglądacz
Zaznaczam oczywiście że nigdy nie poczułem z tamtad żadnego brzydkiego zapachu czy cos. Bawimy się tak po kąpieli. Jest to dlamnie super grą wstępna gdy ona się oprze o stół czy na łóżku na czworaka poproatu wypnie mi dupe do lizania, i dłońmi trzyma mnie za głowę bym nie przestał. Czy z nami jest coś nie tak? Czy to normalne wśród par

Kobieta

Lady Agatha

Podrywacz
Zaznaczam oczywiście że nigdy nie poczułem z tamtad żadnego brzydkiego zapachu czy cos. Bawimy się tak po kąpieli.

To nie ma znaczenia, jeśli chodzi o przenoszenie wirusów, grzybów, pasożytów i bakterii. Natury nie oszukasz.
Prawdziwą zabawę to będzie mieli jak będziecie tłumaczyć lekarzowi gdzie to złapaliście (oby nie była to onkologia).
Ale bawcie się, chcącemu nie dzieje się krzywda.

Mężczyzna

Lukasz_88

Podrywacz
Nie bawię się w to, nie akceptuje, nie mam zamiaru próbować. Nie widzę tu dla mnie nic, co by mogło sprawiać przyjemność.

Mężczyzna

Jack6969

Cichy Podglądacz
Ja raz też lizałem odbyt mojej kobiecie bardzo się nakręciła tym i przeszliśmy później do analu troszkę jeszcze wcześniej pobawiłem się paluszkami żeby dupkę rozgrzać,po wszystkim powiedziała mi że takie orgazmu jeszcze nie miała.Co do wkladania palca mężczyźnie w dupę kiedyś się przed tym broniłem wydawało mi się to gejowskie nie higieniczne niekomfortowe itd.Moja partnerka jednak mnie zachęcała aż się zgodziłem i tersz gdy uprawiamy sex i włoży palec zaczyna masować mój punkt g normalnie odpływam.Penis staje się mega twardy i stoi tak mocno nawet po stosunku że można odrazu przejść do kontynuacji.Wiem że to dziwne ale niestety natura nas tak wyposażyła że masowanie pod jajkami lub przez odbyt stymuluje punkt g.I wierzcie mi kobieta jest też zadowolona bo jest twardy jak dąb i zawsze możecie ją mocno wybzykac tą twardą palą.Wiec polecam obopólna przyjemność

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Ja przy ostatniej relacji z kobietą nie zgodziłem się na badanie per rectum, ale już otwierałem się w ogole na dotykanie przez nią mojej dziurki i aktualnie planuję dać z siebie następnej partnerce więcej. Lizałem nieraz też moją ostatnią partnerkę tam, ale też jeszcze nie poczułem aż tak tematu, może dlatego, że mimo iż mi się podobała fizycznie, sam zapach/smak jej ciała nie był moim ulubionym xD nie że mnie odrzucał, bron boze, ale nie nakręcał... mysle, ze kwestia dłuższej i głębszej relacji, zaufania.

Natomiast z panami czasami lubię zarówno się wypiąć do ust, jak i sam posmakować xD oczywiscie z pełną higieną.