• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lizanie odbytu

Mężczyzna

GrkGrk

Cichy Podglądacz
Cześć, Pytanie do Mężczyzn jak i do kobiet, co sądzicie o lizaniu kobiecie przez faceta odbytu?
Proszę o opinię na temat tej zabawy tylko w tą stronę (facet -kobiecie) nie wyobrażam sobie żeby ktoś mi cokolwiek robił z moim odbytem... Czasem żona jak robi mi loda czy się bawimy w 6/9 próbuje mi wsadzić palec w dupe ale ja się na to nie zgodzę jak i na to by polizała mój odbyt. Zaś w drugą stronę jest już zupełnie inaczej, uwielbiam lizać odbyt mojej żony. Gdy jej robie minutkę a ona lezy na plecach schodzę językiem stopniowo coraz to niżej i podlizuje jej dupe coraz bardziej i bardziej aż przechodzę do ordynarnego lizania. Ona nigdy nic przeciwko temu. Tak samo podczas 6/9 na początku pieszczoty cipki plus delikatne przejęzyczenia do tyłka. Po czym coraz więcej lizania tyłka. W pewnym momencie ona jest tak podjarana że ssie mi namiętnie wpychając całego do gardła, jęczy i mówi "liz dupe". I wtedy jest lizanie tylko dupy.
Palec w cipke, drugi na lechtaczke, wkladanie palca w odbyt.Widzę że jej się to podoba . Siada mi poprosru tyłkiem na twarzy i całkiem zapominamy o pieszczeniu cipki.
Zajmuje się tylko odbytem . Ostatnio tak się nakręciła że zaczęła poprostu wsiadać mi swoim tylkiem na mój język. Poprostu wpychalem jej go do środka. Była szalenie podniecona, mi też się to podobało. Z chęcią to powtórzę
Co o tym sądzicie ? Czy też się tak bawicie ?

Mężczyzna

GrkGrk

Cichy Podglądacz
Zaznaczam oczywiście że nigdy nie poczułem z tamtad żadnego brzydkiego zapachu czy cos. Bawimy się tak po kąpieli. Jest to dlamnie super grą wstępna gdy ona się oprze o stół czy na łóżku na czworaka poproatu wypnie mi dupe do lizania, i dłońmi trzyma mnie za głowę bym nie przestał. Czy z nami jest coś nie tak? Czy to normalne wśród par