No oczywiście, że tak, chętnie i wogóle cudowny pomysł.I może jeszcze dobór partnera zastępczego na podstawie tych zwolnionych z przyrzeczenia lub do dokształcenia przed powrotem do łóżkowych igraszek
No oczywiście, że tak, chętnie i wogóle cudowny pomysł.I może jeszcze dobór partnera zastępczego na podstawie tych zwolnionych z przyrzeczenia lub do dokształcenia przed powrotem do łóżkowych igraszek
Coś jak licytacje używanego towaru na targu niewolnikówNo oczywiście, że tak, chętnie i wogóle cudowny pomysł.
Jestem za, ale to faceci będą siedzieli w klatkach, a ja mogę chodzić i wybierać?Coś jak licytacje używanego towaru na targu niewolników
Opisałam sytuację właśnie z mocnym pieszczeniem od początku, a nie jak jestem nakręcona. W każdym razie, każda kobieta jest inna i może lubić coś innego.Witam wszystkich w szczególności Panią, pierwszy raz zabieram głos na forum, do tej pory raczej przeglądałem.Wydaje mi się, że kiedy kobieta jest odpowiednio rozgrzana może to być przyjemne. Osobiście już od 13 lat pieszczę tak jedna kobietę. Moja żona po jakiejś długiej grze wstępnej, w trakcie której nie dotykam cipki, uwielbia jak mocno całym językiem zlizuje z niej wszystkie soczki... Nie mogę się doczekać kiedy wróci z pracy
![]()
Są takie xDNajlepsze minetki robię.... dziewczynyale penetracja też jest pożądana, więc idealna byłaby... dziewczyna z kutasem
![]()
W sumie to jak ktoś lubi przemoc może działać... Dla mnie niewyobrażalne dla innych naturalne. Ja z jednej strony chciałbym, żeby moja żona więcej mówiła o swoich potrzebach, bo trochę chociaż mogłaby mnie nakierować na to czego pragnie. Z drugiej strony cieszę się szansa sprawdzania co daje jej jakaś przyjemność.Opisałam sytuację właśnie z mocnym pieszczeniem od początku, a nie jak jestem nakręcona. W każdym razie, każda kobieta jest inna i może lubić coś innego.
Słyszałam i widziałam filmiki, oczywiście przypadkiem widziałamSą takie xD
Można się nawet do Tajlandii przejechać to łatwo znaleźć ponoć
Kolega opowiadał![]()
Tak sądziłem, że akurat Ty z dokładnością będziesz analizować moja wypowiedźPrzepraszam, jeszcze odpowiem w temacie, skoro się odezwałam już nie w temacie
Nie wszyscy lubią.
Wątpię.
Mam odwrotnie.
Nie wiem, mało spotkałam męskich "cipolozoli", niektórzy tylko tak gadali PR-owo, bo się naczytali, że to w dobrym tonie.
Współczuję facetom, niektórzy mają wręcz fobię pod nazwą "nie doszła".
To prawda, znacie najbardziej swojego penisa i w sumie wam to wisi najczęściej.
Pięknie napisane, jak ktoś jest Cipolozolem, to pewnie tak to wygląda.
Wszelkie teorie oparte na tym co ktoś pisze anonimowo na forum internetowym są do niczego, a w wątku gdzie wstawia się zdjęcia warg sromowych, to już wogóle nisza niszy.
Zauważam kontunuację analizy mojej osoby przez Imperatora-Manipulatora, teraz z privu przeniosła się w miejsce publiczne. Czym sobie zasłużyłam na takie wyróżnienie? Pozdrawiam i Ave CesarzuTak sądziłem, że akurat Ty z dokładnością będziesz analizować moja wypowiedź
Tym samym jak juror oceniając dane fragmenty krótko i z lekką nutą antypatii
Generalizowalem męski świat, wypowiedź budowałem utożsamiajac się, co nie jest równoważne z moimi preferencjami
Ty natomiast dość agresywnie mówisz w osobie pierwszej, co wiele o Tobie mówi
Jak widać po rozwoju tematu, jednak coś w tym jest, a mój temat miał charakter analityczny
A dopisek o wątku cipowym na forum był prowokacją
Tu mnie zaskoczyłaś, że złapałaś przynętę
Na privie tylko Ci dałem znać, że jesteś prowokatorem, szukając uznanie na forumZauważam kontunuację analizy mojej osoby przez Imperatora-Manipulatora, teraz z privu przeniosła się w miejsce publiczne. Czym sobie zasłużyłam na takie wyróżnienie? Pozdrawiam i Ave Cesarzu![]()
Zdobyłeś tytuł mojego osobistego hejtującego psycho-fana, tak czy siak.Na privie tylko Ci dałem znać, że jesteś prowokatorem, szukając uznanie na forum
O czym dowodzi to, że wyciągasz ten fakt przed nawias
Spoko, tyle, że nikogo poza Tobą to nie obchodziZdobyłeś tytuł mojego osobistego hejtującego psycho-fana, tak czy siak.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Lizanie mokrej cipki | Fetysze i perwersje | 5 | |
P | Lizanie spermy z cipki zony po kochanku. | Fetysze i perwersje | 47 | |
H | Lizanie cipki - męskie sposoby | Seks | 9 | |
F | Lizanie cipki po wytrysku wewnątrz | Seks | 113 | |
![]() |
Lizanie cipki. Pytanie do pań. | Fetysze i perwersje | 17 |