• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Lizanie cipki vs seks

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Ogólnie, penetracja członkiem nie da kobiecie takiej rozkoszy, jaką jest w stanie jej dać lizanie. Poza tym, myśl o tym, że cipka jest całym światem dla partnera, gdy kobieta siada mu na mordzie, jest nęcąca i podniecająca.

Kobieta

Aya

Nowicjusz
Witam wszystkich w szczególności Panią, pierwszy raz zabieram głos na forum, do tej pory raczej przeglądałem. 😉 Wydaje mi się, że kiedy kobieta jest odpowiednio rozgrzana może to być przyjemne. Osobiście już od 13 lat pieszczę tak jedna kobietę. Moja żona po jakiejś długiej grze wstępnej, w trakcie której nie dotykam cipki, uwielbia jak mocno całym językiem zlizuje z niej wszystkie soczki... Nie mogę się doczekać kiedy wróci z pracy 🙂
Opisałam sytuację właśnie z mocnym pieszczeniem od początku, a nie jak jestem nakręcona. W każdym razie, każda kobieta jest inna i może lubić coś innego.

Mężczyzna

mazowieckie37

Cichy Podglądacz
Opisałam sytuację właśnie z mocnym pieszczeniem od początku, a nie jak jestem nakręcona. W każdym razie, każda kobieta jest inna i może lubić coś innego.
W sumie to jak ktoś lubi przemoc może działać... Dla mnie niewyobrażalne dla innych naturalne. Ja z jednej strony chciałbym, żeby moja żona więcej mówiła o swoich potrzebach, bo trochę chociaż mogłaby mnie nakierować na to czego pragnie. Z drugiej strony cieszę się szansa sprawdzania co daje jej jakaś przyjemność.
A żeby była też wypowiedź na temat dodam, że dla mnie pomimo tego że lizanie cipki to jedna z moich ulubionych zabaw, czasem przerywam zanim żona dojdzie bo muszę po prostu w nią wejść. W sumie dużo zależy od tego jak chwila poniesie 😁

• Like
Reactions: Aya
Mężczyzna

Manipulator

Nowicjusz
Przepraszam, jeszcze odpowiem w temacie, skoro się odezwałam już nie w temacie 😆

Nie wszyscy lubią.

Wątpię.

Mam odwrotnie.

Nie wiem, mało spotkałam męskich "cipolozoli", niektórzy tylko tak gadali PR-owo, bo się naczytali, że to w dobrym tonie.

Współczuję facetom, niektórzy mają wręcz fobię pod nazwą "nie doszła".

To prawda, znacie najbardziej swojego penisa i w sumie wam to wisi najczęściej.

Pięknie napisane, jak ktoś jest Cipolozolem, to pewnie tak to wygląda.

Wszelkie teorie oparte na tym co ktoś pisze anonimowo na forum internetowym są do niczego, a w wątku gdzie wstawia się zdjęcia warg sromowych, to już wogóle nisza niszy.
Tak sądziłem, że akurat Ty z dokładnością będziesz analizować moja wypowiedź

Tym samym jak juror oceniając dane fragmenty krótko i z lekką nutą antypatii

Generalizowalem męski świat, wypowiedź budowałem utożsamiajac się, co nie jest równoważne z moimi preferencjami

Ty natomiast dość agresywnie mówisz w osobie pierwszej, co wiele o Tobie mówi

Jak widać po rozwoju tematu, jednak coś w tym jest, a mój temat miał charakter analityczny

A dopisek o wątku cipowym na forum był prowokacją
Tu mnie zaskoczyłaś, że złapałaś przynętę

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Tak sądziłem, że akurat Ty z dokładnością będziesz analizować moja wypowiedź

Tym samym jak juror oceniając dane fragmenty krótko i z lekką nutą antypatii

Generalizowalem męski świat, wypowiedź budowałem utożsamiajac się, co nie jest równoważne z moimi preferencjami

Ty natomiast dość agresywnie mówisz w osobie pierwszej, co wiele o Tobie mówi

Jak widać po rozwoju tematu, jednak coś w tym jest, a mój temat miał charakter analityczny

A dopisek o wątku cipowym na forum był prowokacją
Tu mnie zaskoczyłaś, że złapałaś przynętę
Zauważam kontunuację analizy mojej osoby przez Imperatora-Manipulatora, teraz z privu przeniosła się w miejsce publiczne. Czym sobie zasłużyłam na takie wyróżnienie? Pozdrawiam i Ave Cesarzu 😋

Mężczyzna

Manipulator

Nowicjusz
Zauważam kontunuację analizy mojej osoby przez Imperatora-Manipulatora, teraz z privu przeniosła się w miejsce publiczne. Czym sobie zasłużyłam na takie wyróżnienie? Pozdrawiam i Ave Cesarzu 😋
Na privie tylko Ci dałem znać, że jesteś prowokatorem, szukając uznanie na forum

O czym dowodzi to, że wyciągasz ten fakt przed nawias

Mężczyzna

Vojtek

Seks Praktykant
Wszystko zależy od obojga partnerów. Znałem kiedyś taką kobietę, która nie znosiła lizania. Wolała sama obciągać. A moja obecna partnerka to uwielbia - w różnych układach , np lizanie przez rajstopy 🙂

Mężczyzna

Parasit

Seks Praktykant
Mi za to znany z bardzo bliska był przypadek, kiedy opowiadała że nie lubi, to wstrętne etc. a jak przyszło co do czego to zaciskają na mnie uda i dziko się wiła dochodząc głośno jęcząc...
Później to uwielbiała :)
Więc czasem może to jakieś traumy lub stare niemiłe doświadczenia lub brak odpowiedniego partnera i warto się przekonać