• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Lizanie cipki vs seks

Kobieta

kaami

Nowicjusz
Przecież robimy to by zadowolić kobietę, więc zwracanie uwagi na jej reakcje jest kluczowe. Jak oddycha, jakie wydaje dźwięki lub co kolokwialnie mówiąc nam wystawia finpolizania to kluczowe informacje. I czasem ekemne zaskoczenia, by nie było to monotonne.
Dla Ciebie kluczowe, to na plus, ale dla większości mężczyzn nie jest nawet istotne. Co w sumie jest przykre, bo wypas loda to by chciał każdy.

Zaangażowanie to podstawa - nic w łóżku nie jest na pokaz, do odhaczenia czy bo tak trzeba. Nawet to co jeszcze wczoraj się podobało dziś już może być nieakceptowane.
Tutaj jak wyżej, zdarza się, że tego zaangażowania nie ma, bo przecież po co.
PS a panie lubią być całowane po minetce, czy nie lubią zapachu i smaku swoich soczków
Ja to nawet lubię w czasie penetracji zrobić chwilę przerwy na oblizanie penisa, to samo przy placówce, ale to kwestia mocno indywidualna.

Mężczyzna

Marcel_

Nowicjusz
Naszła mnie refleksja, że my Panowie bardzo lubimy lizać cipke i w zasadzie jest to pierwsze co nam przychodzi do głowy. W zasadzie nie każdy się przyznaje, ale jesteśmy cipolozami, a nie ruchaczami

W momencie, kiedy kobiety myślą przeważnie od razu o penetracji penisem

Skąd się bierze ten fenomen?
Podświadomie są obawy przed niezadowoleniem seksu i szybkim dojściem? Lęki i błędy poznawcze?
Może po prostu znamy naszego penisa, cipke nie bardzo(każda cipka jest inna - nowa), więc dlatego chcemy ją skosztować?

Dlaczego w pierwszej kolejności myślimy o lizaniu mokrej cipki, najlepiej z wytryskiem, a nie o tym, żeby wygrzmocic i zbić swoim prętem, aż kropelki soczku podczas uderzeń rozbryzgaja się po udach?

(teoria poparta o większość - choćby z tematu, gdzie kobiety wstawiają swoje cipki)
Zgadzam się - mógłbym to robić godzinami w różnych pozycjach - szczególnie lubię od tyłu albo w formie facesitting

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
No i jedna to lubi a druga już niekoniecznie
O to, to - każdy inny 😁
mnie luba kiedyś powiedziała, po soczystym buziaku, że czuje jak by się całowała po cipce.
No moja też to lubi w sumie 😁 A, że brodaty jestem to zdarzało się, że była tak mokra, że aż brodę miałem mokrą 😂 Ale powtarza się to regularnie xD
Jako ciekawostkę powiem, że całowanie po lodzie to średnio lubię, chociaż praktykujemy... A po minetce i rimmingu to uwielbiamy oboje 😁

A bardziej do tematu właściwego to kurde trudne pytanie...
Uwielbiam lizać... Mowa nie tylko o minetce w sumie 😂 I faktycznie często od tego się zaczyna 😁 Ale rzadko się zdarza, żeby było tylko lizanie, a już chyba nigdy nie zatrzymałem się na samej minetce... Natomiast seks bez minetki zdarzał się nie raz, nie dwa 😁
Nie chciałbym zabierać sobie ani jednego ani drugiego... Ale z powyższego wynika, że
seks >minetka

Kobieta

kaami

Nowicjusz
No powinna już przed poznaniem się bliżej taka szczegółowa ankieta o potrzebach i preferencjach
Oraz obowiązek pisemnego powiadomienia drugiej strony o wszelkich zmianach w tej kwestii
Kto za?
:D
To w zasadzie nie jest aż takie śmieszne tylko prawdziwe. Bardzo dużo związków kończy się zdradą lub rozpadem ze względu na niedopasowanie w łóżku.

Mężczyzna

Parasit

Seks Praktykant
To w zasadzie nie jest aż takie śmieszne tylko prawdziwe. Bardzo dużo związków kończy się zdradą lub rozpadem ze względu na niedopasowanie w łóżku.
A kto mówił o śmiechu
Wiele osób wciąż na problem by rozmawiać o secie, i swoich potrzebach i tym co im nie odpowiada
Na dłuższą metę wiemy czym to się kończy

Mężczyzna

mazowieckie37

Cichy Podglądacz
Ale i jak robią to za szybko i za mocno od samego początku to też źle bo to trzeba z wyczuciem. A nie im mocniej tym lepiej.
Witam wszystkich w szczególności Panią, pierwszy raz zabieram głos na forum, do tej pory raczej przeglądałem. 😉 Wydaje mi się, że kiedy kobieta jest odpowiednio rozgrzana może to być przyjemne. Osobiście już od 13 lat pieszczę tak jedna kobietę. Moja żona po jakiejś długiej grze wstępnej, w trakcie której nie dotykam cipki, uwielbia jak mocno całym językiem zlizuje z niej wszystkie soczki... Nie mogę się doczekać kiedy wróci z pracy 🙂

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
No powinna już przed poznaniem się bliżej taka szczegółowa ankieta o potrzebach i preferencjach
Oraz obowiązek pisemnego powiadomienia drugiej strony o wszelkich zmianach w tej kwestii
Kto za?
:D
I dla małżeństw co 5 lat urzędowa weryfikacja czy wywiązują się z zaspokajania potrzeb współmałżonka. Jak nie to szybka ścieżka rozwodowa bez zbędnych pretensji 😍

Mężczyzna

Parasit

Seks Praktykant
I dla małżeństw co 5 lat urzędowa weryfikacja czy wywiązują się z zaspokajania potrzeb współmałżonka. Jak nie to szybka ścieżka rozwodowa bez zbędnych pretensji 😍
I może jeszcze dobór partnera zastępczego na podstawie tych zwolnionych z przyrzeczenia lub do dokształcenia przed powrotem do łóżkowych igraszek

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Przepraszam, jeszcze odpowiem w temacie, skoro się odezwałam już nie w temacie 😆
Naszła mnie refleksja, że my Panowie bardzo lubimy lizać cipke i w zasadzie jest to pierwsze co nam przychodzi do głowy.
Nie wszyscy lubią.
W zasadzie nie każdy się przyznaje, ale jesteśmy cipolozami, a nie ruchaczami
Wątpię.
W momencie, kiedy kobiety myślą przeważnie od razu o penetracji penisem
Mam odwrotnie.
Skąd się bierze ten fenomen?
Nie wiem, mało spotkałam męskich "cipolozoli", niektórzy tylko tak gadali PR-owo, bo się naczytali, że to w dobrym tonie.
Podświadomie są obawy przed niezadowoleniem seksu i szybkim dojściem?
Współczuję facetom, niektórzy mają wręcz fobię pod nazwą "nie doszła".
Lęki i błędy poznawcze?
Może po prostu znamy naszego penisa, cipke nie bardzo(każda cipka jest inna - nowa), więc dlatego chcemy ją skosztować?
To prawda, znacie najbardziej swojego penisa i w sumie wam to wisi najczęściej.
Dlaczego w pierwszej kolejności myślimy o lizaniu mokrej cipki, najlepiej z wytryskiem, a nie o tym, żeby wygrzmocic i zbić swoim prętem, aż kropelki soczku podczas uderzeń rozbryzgaja się po udach?
Pięknie napisane, jak ktoś jest Cipolozolem, to pewnie tak to wygląda.
(teoria poparta o większość - choćby z tematu, gdzie kobiety wstawiają swoje cipki)
Wszelkie teorie oparte na tym co ktoś pisze anonimowo na forum internetowym są do niczego, a w wątku gdzie wstawia się zdjęcia warg sromowych, to już wogóle nisza niszy.