• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Łaskotki, gilgotki, tickle fetish, tickling

Tickling17

Cichy Podglądacz
Cześć,

Fascynuję mnie tickle fetish czyli łaskotanie. Mizianie samymi opuszkami palców wprawia mnie w błogi stan. A gdybym jeszcze mógł tak rozśmieszyć dziewczynę...
Jest może chętna dziewczyna lub kobieta zainteresowana łaskotkami ?

A

Anika

Guest
Mizianie opuszkami placów brzmi przyjemnie, z kolei do łaskotania chyba tylko piórko się kwalifikuje np. przy wiązanych zabawach. Porządne gilgotanie prowadzące do wybuchów śmiechu jest dla mnie raczej aseksualne i prędzej skończyłoby się walką na poduszki niż turlaniem w pościeli :)

Tickling17

Cichy Podglądacz
Brzmi dobrze. Jasne, że nie ma co przesadzać. Nie jestem przecież sadomasochistą. Takie delikatne łaskotanie jest właśnie najprzyjemniejsze :). Chętnie bym ciebie tak pomiział ;)

Ostatnia edycja:
A

Anika

Guest
Sadomasochizm i gilgotki jakoś nie idą w parze, nawet te najbardziej ekstremalne :)

Powiadasz, że chętnie byś mnie pomiział?
A co jak ja bym pomiziała Ciebie?

Najpierw cię rozbiorę. Potem każę ci położyć się na łóżku i rozłożyć szeroko ramiona i nogi. Zapnę paski na nadgarstkach i kostkach i zacznę powoli łaskotać piórkiem od góry począwszy a na dole skończywszy. I znowu od nowa, z dołu do góry i z góry do dołu. Piórkiem... które wreszcie zastąpią palce w satynowej rękawiczce. Czas mija niespiesznie, bo twoja bezradność jeszcze bardziej go spowalnia, nie możesz nic zrobić i musisz poddać się mojemu dotykowi... Wreszcie schylę się i szepnę ci do ucha "Byleś grzeczny, połaskoczę cię też w miejscu gdzie na pewno chciałbyś być połaskotany. Więc powiedz mi jakie to miejsce?"

;)

L

lickoneg

Guest
Jak dzieci... jak dzieci... :D

Mizianie to element gry wstępnej, a nie forma seksu :D

A

Anika

Guest
Oj tam, nie bądź taki, że od razu zabierasz zabawki! Daj się dzieciom pobawić... Tom, no pięknie proszę noooooooo... a może piórkiem po nosie na zgodę? :D

Tickling17

Cichy Podglądacz
Powiem co to za miejsce ale nie przy ludziach :D Szczerze mówiąc nie pogardziłbym taką propozycją. Oczywiście udawa...stawiałbym opór ale pewnie byś go pokonała swoim urokiem;)

- - - Zaktualizowano - - -

Tylko, że miałbym trudności z pozostaniem grzecznym przy tak erotycznym przeżyciu ;)

Pamiętam, że podniecało mnie to jeszcze we wczesnej szkole. Zakochałem się w koleżancę po tym kiedy była łaskotana przez kilku kolegów jednocześnie. Kiedy urządziłem bitwę na łaskotki z kuzynkami wychodziłem z własnej skóry pod wpływem podniecenia.

malegrzeszki

Nowicjusz
Umarłabym chyba w czasie takiej zabawy. Moje ciało jest mega wrażliwe na łaskotki, mam je dosłownie wszędzie, a w momencie podniecenia gdy wszystko odczuwa się jeszcze mocniej... nie wyobrażam sobie. :p

malegrzeszki

Nowicjusz
Nie wykluczam tego, w końcu każdy jest inny i co innego lubi. Po prostu ja sobie tego nie wyobrażam, każdy lżejszy dotyk w czasie gry wstępnej powoduje u mnie niekontrolowany atak śmiechu i atmosfera pryska... Zwłaszcza gdy się chichram podczas seksu oralnego. :eek:

Tickling17

Cichy Podglądacz
No to współczuje. Trzeba z tobą postępować zdecydowanie i bez delikatności.

Jak narazie najbardziej spodobał mi się pomysł Maaji. Po prostu marzenie.

A

Anika

Guest
Powiem co to za miejsce ale nie przy ludziach
Tickling17, tu na forum sami swoi, więc nie ma się co szczypać tylko sypać konkretami :)
Szczerze mówiąc nie pogardziłbym taką propozycją. Oczywiście udawa...stawiałbym opór ale pewnie byś go pokonała swoim urokiem. Tylko, że miałbym trudności z pozostaniem grzecznym przy tak erotycznym przeżyciu
Ja też mam spory problem z byciem grzeczną przy erotycznych zabawach, więc doskonale Ciebie rozumiem. Niemniej oporu nie przewidziano w scenariuszu, więc na dzień dobry byłby porządny klaps i karna minetka za łamanie zasad gry. Oczywiście panie stoją a panowie niekoniecznie, raz na jakiś czas na kolanach to żaden wstyd a widok bardzo ciekawy :p
Pytanie, gdzie jest w tym czasie piórko? Hm...
Pamiętam, że podniecało mnie to jeszcze we wczesnej szkole. Zakochałem się w koleżancę po tym kiedy była łaskotana przez kilku kolegów jednocześnie. Kiedy urządziłem bitwę na łaskotki z kuzynkami wychodziłem z własnej skóry pod wpływem podniecenia.
Ludzie różne mają fetysze, jednych kręcą puchowe kurtki, drugich buty za kolano a jeszcze innych weet look. Nie ma co się dziwić, tylko próbować, czy i nam się podoba :)

Tickling17

Cichy Podglądacz
Faktycznie nabroiłem ;). No to padnę na kolana, obejmę muszelkę ustami i będę drażnił ją szybkimi ruchami języka. A o tym gdzie będzie piórko już ty zdecydujesz ( ja będę zajęty :) ). Baw się dobrze ;)

Ostatnia edycja:
A

Anika

Guest
Szybkie ruchy są bardzo miłe, ale jeszcze milsze są te głębokie. Musisz się wysilić, ale o to tu właśnie chodzi; nikt nie powiedział, że będzie lekko :)

A o tym gdzie będzie piórko już ty zdecydujesz ( ja będę zajęty )
Oj oj, Tickling... Nie zostawiasz mi wyboru, wręcz zmuszasz mnie, bym włożyła Ci to piórko...

...w usta.

Możesz mnie połaskotać. W końcu to Twoja fantazja, Twój fetysz i Twój wątek, nie będę się tu rządzić ;)

Tickling17

Cichy Podglądacz
Hmm :p trzymając piórko w zębach smyrał bym cię nim wokół twojej cipki. Wcześniej kazałbym ci bardzo ładnie prosić o 'silniejsze doznania'. Kiedy wreszcie byłbym zadowolony z twoich słów, odłożyłbym pióro i głębokimi mocnymi ruchami wpijał język w twoją muszelkę. Opuszkami palców łaskotałbym ciebie po boczkach, obejmowałbym dłońmi twoje piersi i ściskał je mocno. Gdyby tylko teraz to na prawdę zrealizować ;)

Ostatecznie jednak nie obraziłbym się gdybyś przypieła mnie do łóżka i łaskotała bezsilnego mnie swoimi dłońmi jednocześnie szepcząc mi do uszu :rolleyes :rolleyes:

Ostatnia edycja:
A

Anika

Guest
Hehe, Tickling jesteś niesamowity :D

Przypuszczam że w realu już siedziałabym na Tobie i okładała Cię poduszką z taką pasją, że żulibyśmy pióra jak gumę turbo :p Chyba jednak skuszę się na ten łaskotkowy fetysz, może być naprawdę ciekawa zabawa. Pod warunkiem, że to ja operuję piórkiem ;)

Mężczyzna

facet30

Seks Praktykant
Podbijam. Drogie Panie forumowe - dałybyście się związać na łóżeczku i pogilgotać swojemu ukochanemu ? :) Sprawiłyby Wam przyjemność takie łaskotki i śmiech nie do opanowania ?

Mnie najbardziej kręci wizja kobiety, które maksymalnie nawodniona i z pełnym pęcherzem daje się związać a potem będąc doprowadzona na skraj szaleństwa popuszcza w majtki, które po wszystkim musi zdjąć przy swoim oprawcy :) Lub nogi zgięte i związane ku górze, wypięta goła cipka i złota fontanna w rytm gilgotek i śmiechu :)