• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kurierzy / dostawcy

Kobieta

Ta_Ola

Cichy Podglądacz
Kurierzy ok jak widać są różni, ale Panowie od klimy no, Ci mi się trafiają fajni. Mają czas, dobrą bajerkę, że niby przy tym teście klimatyzacji czasem nie jest Pani za gorąca albo za zimno, ostatnio był u mnie taki, no mistrz, mógłby korków na forum udzielać.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Kurierzy ok jak widać są różni, ale Panowie od klimy no, Ci mi się trafiają fajni. Mają czas, dobrą bajerkę, że niby przy tym teście klimatyzacji czasem nie jest Pani za gorąca albo za zimno, ostatnio był u mnie taki, no mistrz, mógłby korków na forum udzielać.
A to nawet w tamtym roku miałam z takim przygodę :ROFLMAO: polecam, był bardzo niezły.

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
Gdyby miała Pani coś do serwisu ewentualnie przeglądu, to czym prędzej biegnę po berecik ze śrubką i niczym "Instalator" z obrazu mistrza Dudy -Gracza, jestem gotowy do pracy.

Kobieta

Ellena

Podrywacz
Gdyby miała Pani coś do serwisu ewentualnie przeglądu, to czym prędzej biegnę po berecik ze śrubką i niczym "Instalator" z obrazu mistrza Dudy -Gracza, jestem gotowy do pracy.
Fstyt...... tak się napraszać, ale coś w tym jest, różowa koszula, włos.... eleganckie nakrycie głowy.....No i masz blisko ;)

Kobieta

Ta_Ola

Cichy Podglądacz
Coś się znajdzie. 😜
Fstyt...... tak się napraszać, ale coś w tym jest, różowa koszula, włos.... eleganckie nakrycie głowy.....No i masz blisko ;)
A Ty laska co? Działa u Ciebie wszystko? To daj szanse psiapsiółce na jakiś przegląd.

Kobieta

Ta_Ola

Cichy Podglądacz
U mnie żaden nie jest w firmowym. Nawet dziewczyna raz była w cywilnym ubraniu. Wszyscy są zbyt zabiegani nawet na krótką rozmowę
Bo to ciężka praca czasem, kiedy mi coś dowożą to widzę jak wiele paczek mają w samochodzie, nie zazdroszczę, jeszcze ludzie ich traktują jakby byli ich własnością razem z dostarczaną przesyłką.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry