No właśnie, ostatnio przyszedł taki jeden spocony jak wieprz. Dałam mu szklankę wody.One są często z poliestru i to nie sprzyja doznaniom zapachowym.
No właśnie, ostatnio przyszedł taki jeden spocony jak wieprz. Dałam mu szklankę wody.One są często z poliestru i to nie sprzyja doznaniom zapachowym.
Przystojny chociaż? XdOstatnio wyobrażałam sobie jak robię krzywdę kurierowi Pocztexu. Nie wiem czy się liczy, ale jakby był masochistą, to mogłoby mu się nawet spodobać.
Nie jestem już w związku.... Nie zdarzyło mi się tej fantazji zrealizować. Może w przyszłości....Jakoś mi się nie chce wierzyć, że @DamaPik tego nie zrealizowała, jak uprawia ze swoim seks 20 razy dziennie i chodzi wszędzie w samej bieliźnie to na pewno były okazje
Nie wąchałam żadnego, ale to ciężka praca, zatem może tak być.One są często z poliestru i to nie sprzyja doznaniom zapachowym.
Trauma wynika z tego, że 5 dni nie podjął paczki i nie przyjechał, musiałam sama pojechać na pocztę. Więc nie wiem, ale mógłby wyglądać jak Apollo i nadal najchętniej włożyłabym mu tę paczkę w dupę, gdyby nie to, że mi zależało na zawartości.Przystojny chociaż? Xd
A to nawet w tamtym roku miałam z takim przygodęKurierzy ok jak widać są różni, ale Panowie od klimy no, Ci mi się trafiają fajni. Mają czas, dobrą bajerkę, że niby przy tym teście klimatyzacji czasem nie jest Pani za gorąca albo za zimno, ostatnio był u mnie taki, no mistrz, mógłby korków na forum udzielać.
Gdyby miała Pani coś do serwisu ewentualnie przeglądu, to czym prędzej biegnę po berecik ze śrubką i niczym "Instalator" z obrazu mistrza Dudy -Gracza, jestem gotowy do pracy.Kurierzy ok jak widać są różni, ale Panowie od klimy no, Ci mi się trafiają fajni. Mają czas, dobrą bajerkę, że niby przy tym teście klimatyzacji czasem nie jest Pani za gorąca albo za zimno, ostatnio był u mnie taki, no mistrz, mógłby korków na forum udzielać.
U mnie żaden nie jest w firmowym. Nawet dziewczyna raz była w cywilnym ubraniu. Wszyscy są zbyt zabiegani nawet na krótką rozmowęAle trafiają się mili i ładni w tych firmowych uniformach.
Fstyt...... tak się napraszać, ale coś w tym jest, różowa koszula, włos.... eleganckie nakrycie głowy.....No i masz bliskoGdyby miała Pani coś do serwisu ewentualnie przeglądu, to czym prędzej biegnę po berecik ze śrubką i niczym "Instalator" z obrazu mistrza Dudy -Gracza, jestem gotowy do pracy.
Coś się znajdzie.Gdyby miała Pani coś do serwisu ewentualnie przeglądu, to czym prędzej biegnę po berecik ze śrubką i niczym "Instalator" z obrazu mistrza Dudy -Gracza, jestem gotowy do pracy.
A Ty laska co? Działa u Ciebie wszystko? To daj szanse psiapsiółce na jakiś przegląd.Fstyt...... tak się napraszać, ale coś w tym jest, różowa koszula, włos.... eleganckie nakrycie głowy.....No i masz blisko![]()
Bo to ciężka praca czasem, kiedy mi coś dowożą to widzę jak wiele paczek mają w samochodzie, nie zazdroszczę, jeszcze ludzie ich traktują jakby byli ich własnością razem z dostarczaną przesyłką.U mnie żaden nie jest w firmowym. Nawet dziewczyna raz była w cywilnym ubraniu. Wszyscy są zbyt zabiegani nawet na krótką rozmowę
Na rozmowie kwalifikacyjnej wygląd też ma znaczenieDo mnie sami brzydcy i grubi przyjeżdżają.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Z | Napiwek dla dostawcy pizzy w naturze. | Fantazje erotyczne | 0 | |
Z | Czy któraś z was Panie otworzyła by dostawcy jedzenia w samej bieliźnie lub nago? | Seks | 12 |