Jak dla mnie jeden z najbardziej przereklamowanych gadżetów erotycznych 

Moze dlatego ze jeden z najbardziej rozpoznawalnych i popularnych w latach wczesniejszych?Jak dla mnie jeden z najbardziej przereklamowanych gadżetów erotycznych![]()
Gdyby się nazywały "Kulki cioci Zosi" to ich PR byłby pewnie zdecydowanie mniejszyMoze dlatego ze jeden z najbardziej rozpoznawalnych i popularnych w latach wczesniejszych?
Dokladnie takGdyby się nazywały "Kulki cioci Zosi" to ich PR byłby pewnie zdecydowanie mniejszy![]()
To jakie wg Ciebie sa najfajniejsze?🫠Jak dla mnie jeden z najbardziej przereklamowanych gadżetów erotycznych![]()
Publicznie nie obnoszę się z tą informacjąTo jakie wg Ciebie sa najfajniejsze?🫠![]()
Dla mnie gadżet się sprawdza zwłaszcza przy treningu MDM sądzę, że kluczem jest dobór rozmiaru i wagi do długości i intensywności spaceru tak żeby dobrze spełniały swoją funkcję.Sam o tym myślałem dla mojej kobiety.
Każdy to zachwalał, a teraz słyszę że to pomyłka. Niech wypowiedzą się panie. Nawet na priv. Informacje pojdzie tylko do żony
Dobre...Odkąd mi wpadły do sedesuto jakoś przestałam ich używać. Ale mam takie różowe, może wygrzebię.
Jesli chcesz być pewna że nie ma ich w Tobie to odezwij się, moge sprawdzicWłaśnie do mnie dotarło, że owszem posiadam takie kulki. Ale chyba zaginęły gdzieś i zdecydowanie nie we mniea skoro dopiero teraz o nich myślę, to raczej nie przydają mi się.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| M | Kulki Gejszy | Porady seksualne | 1 | |
| M | Wibrator, kulki gejszy | Akcesoria erotyczne | 17 |