• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kulki gejszy - posiadacie i używacie?

Mężczyzna

łukowianin40

Biegły Uwodziciel
Sam o tym myślałem dla mojej kobiety.
Każdy to zachwalał, a teraz słyszę że to pomyłka. Niech wypowiedzą się panie. Nawet na priv. Informacje pojdzie tylko do żony

Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
Sam o tym myślałem dla mojej kobiety.
Każdy to zachwalał, a teraz słyszę że to pomyłka. Niech wypowiedzą się panie. Nawet na priv. Informacje pojdzie tylko do żony
Dla mnie gadżet się sprawdza zwłaszcza przy treningu MDM sądzę, że kluczem jest dobór rozmiaru i wagi do długości i intensywności spaceru tak żeby dobrze spełniały swoją funkcję.

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Podobnie jak @PaniTrycholog, używam ich raczej jako przyrząd do ćwiczeń niż jako zabawka, która ma mi przynieść rozkosz. I jako taka, spełnia swoją rolę. Mam różne, miałam nawet jakieś, które miały wibrować w trakcie spaceru i wysyłać mnie na orbitę, ale trochę pic na wodę, fotomontaż ;)