Właśnie o to chodzi, że najmniejszą i najcięższą jest trudno utrzymać na początku dlatego zaczyna się trenować od największych i najlżejszych. Z czasem mięśnie się wzmocnią i nie będzie problemu z utrzymaniem najmniejszej i najcięższej.Tu w zestawie są 3 rodzaje średnicy i ciężaru, więc mysle że jest możliwość dobrania do swoich potrzeb i możliwości.
Napisałem tylko o tym że są wagi i rozmiary do wyboru. I nawet jest tak dobrane że waga wzrasta wraz ze spadkiem średnicyWłaśnie o to chodzi, że najmniejszą i najcięższą jest trudno utrzymać na początku dlatego zaczyna się trenować od największych i najlżejszych. Z czasem mięśnie się wzmocnią i nie będzie problemu z utrzymaniem najmniejszej i najcięższej.
OczywiścieJeśli są dobrze dobrane (ciężar, rozmiar) to jest to fajny gadżet. Ja akurat korzystam sama ale myślę, że do wspólnych zabaw też mogą się sprawdzić![]()
temat do rozmowyJeśli są dobrze dobrane (ciężar, rozmiar) to jest to fajny gadżet. Ja akurat korzystam sama ale myślę, że do wspólnych zabaw też mogą się sprawdzić![]()
temat do rozmowyJeśli są dobrze dobrane (ciężar, rozmiar) to jest to fajny gadżet. Ja akurat korzystam sama ale myślę, że do wspólnych zabaw też mogą się sprawdzić![]()
Podczas użytkowania czy wypadek zupełnie niezwiązany z ćwiczeniami?Odkąd mi wpadły do sedesuto jakoś przestałam ich używać. Ale mam takie różowe, może wygrzebię.
Tak podejrzewałem@rafalinski podczas wyjmowania z szafki.
Tylko uważaj, żeby te również nie wpadły Ci do sedesuOdkąd mi wpadły do sedesuto jakoś przestałam ich używać. Ale mam takie różowe, może wygrzebię.
Trochę mnie zmartwiłaś, bo właśnie kupiłem żonie na prezent, jeszcze nie noszone i ciekawi mnie jak się sprawdząWbrew obiegowym opiniom nie działały zupełnie po prostu noszone, przynajmniej na mnie.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| M | Kulki Gejszy | Porady seksualne | 1 | |
| M | Wibrator, kulki gejszy | Akcesoria erotyczne | 17 |