• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kulki gejszy - posiadacie i używacie?

Mężczyzna

Cumlover

Cichy Podglądacz
U nas to samo, żona twierdzi, że nie wywołują u niej żadnej przyjemności. Aczkolwiek fajnie jest je wylizać z soczków więc przynajmniej ja czerpie z tego jakąś korzyść

Mężczyzna

rafalinski

Nowicjusz
He. Ja kupiłem kulki żonie jakiś czas temu. Wybrałem kulki marki svacom i pod względem jakości i wyglądu są świetne. Natomiast żona niechętnie z nich korzysta. Twierdzi że pierwsza z niej wypada podczas użytkowania i ja to irytuje więc odstawiła na półce w szafie.

Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
Jeśli są dobrze dobrane (ciężar, rozmiar) to jest to fajny gadżet. Ja akurat korzystam sama ale myślę, że do wspólnych zabaw też mogą się sprawdzić 😌

Mężczyzna

rafalinski

Nowicjusz
Tu w zestawie są 3 rodzaje średnicy i ciężaru, więc mysle że jest możliwość dobrania do swoich potrzeb i możliwości.

Kobieta

kamilaaa20

Seks Praktykant
Tu w zestawie są 3 rodzaje średnicy i ciężaru, więc mysle że jest możliwość dobrania do swoich potrzeb i możliwości.
Właśnie o to chodzi, że najmniejszą i najcięższą jest trudno utrzymać na początku dlatego zaczyna się trenować od największych i najlżejszych. Z czasem mięśnie się wzmocnią i nie będzie problemu z utrzymaniem najmniejszej i najcięższej.

Mężczyzna

rafalinski

Nowicjusz
Właśnie o to chodzi, że najmniejszą i najcięższą jest trudno utrzymać na początku dlatego zaczyna się trenować od największych i najlżejszych. Z czasem mięśnie się wzmocnią i nie będzie problemu z utrzymaniem najmniejszej i najcięższej.
Napisałem tylko o tym że są wagi i rozmiary do wyboru. I nawet jest tak dobrane że waga wzrasta wraz ze spadkiem średnicy:)

Kobieta

D'Arc

Dominujący
@cd.Eve to te różowe mi wpadły 😝 drugich nie mam. Spryskałam je środkami odkażającymi ale nadal mnie brzydzą, a minęły chyba ze 2 lata kwarantanny.
Ale muszę się przemóc chyba, bo fajnie sprawdzały się podczas seksu. Wbrew obiegowym opiniom nie działały zupełnie po prostu noszone, przynajmniej na mnie.

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Wbrew obiegowym opiniom nie działały zupełnie po prostu noszone, przynajmniej na mnie.
Trochę mnie zmartwiłaś, bo właśnie kupiłem żonie na prezent, jeszcze nie noszone i ciekawi mnie jak się sprawdzą

IMG_20260308_122649.jpg