• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kulinarne afrodyzjaki, czyli co rozgrzewa Wasze wieczory?

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Wiele namiętnych wieczorów w łóżku poprzedza kolacja lub spotkanie przy smakołykach. Na stole raczej nie znajdziemy wtedy czosnku czy kiszonej kapusty, które mogłyby zepsuć późniejsze przyjemności. Jestem ciekaw, jakie potrawy wybieracie. Co wprowadza Was w nastrój sprzyjający wieczornym igraszkom? Podzielcie się swoimi doświadczeniami i ulubionymi przepisami.

Kobieta

kaami

Podrywacz
W sumie nie mam zdania, bo nigdy nie byłam na randce. 😁 Ale już w stałej relacji, to nie miało większego znaczenia, jak jest dobry vibe, to i kanapka z pasztetem zachęci to igraszek. 😛

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
jak jest dobry vibe, to i kanapka z pasztetem zachęci to igraszek. 😛
To prawda, vibe jest ważny, nie mniej w tym wątku chciałbym zebrać potrawy lub składniki potraw które na Was najlepiej działają.

Mnie w dobry nastrój wprowadzają:
- fondue czekoladowe, koniecznie z odrobiną chili i soli
- zupa-krem z dyni z imbirem i mlekiem kokosowym (widać jest coś w tym kokosie 😄)
- sushi ze szparagami, domowo robione lub z IMO najlepszego sushi baru w Krakowie - przy rynku podgórskim (bez nazwy, by reklamy nie było 😜 )

Z moich obserwacji, na kobiety fajnie działa sałatka z granatem:
- rukola
- pestki granatu
- kozi ser, ew. można zastąpić fetą
- prażone orzechy pekan
- cienko pokrojona czerwona cebula lub szalotka
- opcjonalne płatki nasturcji (jadalne kwiaty dla ozdoby)
- jako dressing, sos musztardowo-miodowo-balsamiczny