• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ktoś posiada piercing intymny? Co o nich sądzicie?

Kobieta

Majdilla

Cichy Podglądacz
No ja posiadam i wstawiłem teraz pewnie czeka mnie lincz że strony forumowiczów 🤔
c77593d2fca5f802ed514481810d4948_big.jpg
Łał ale mi się spodobał 😁 ja posiadam w moich piersiach , niestety mąż nie posiada ani jednego kolczyka , muszę mu pokazać to zdjęcie, może da się namówić na jakiś malutki piercing 🤔😁

Mężczyzna

CumLoverFunPower

Podrywacz
W sumie czemu nie, na żywo zaczęło się od kuzynki która bez problemu po grubszych procentach, gadała o kolczykowanie, wypaliła nagle z pytaniem, czy chce zobaczyć, całkiem miły widok, od sutków kończąc na cipce, wśród dziewczyn z którymi lądowałem w łóżku jedynie kolczyki w pępku się zdarzały - niestety!

Kobieta

Majdilla

Cichy Podglądacz
Duża część rezygnuje po pewnym czasie ze względu na to że albo długo się goi albo zbyt drażnią itd. jedna z moich koleżanek też zrezygnowała bo zahaczała o stanik i ją drażnił