• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Którego przedstawiciela płci przeciwnej z forum byście wyruchały?

Mężczyzna

Hakala

Cichy Podglądacz
A może taki temat dla facetów...?😁 może my też mamy na kogoś ochotę...? 🥰
Trochę bez sensu, bo większość tutaj pewnie zerżnęłaby cokolwiek co ma dziurkę, lub dwie, a część (sądząc po niektórych wpisach), to i nawet słupy na ulicy, jakby miały otwór.

Płeć piękna, to towar deficytowy tutaj i chcąc, nie chcąc, to ona ma więcej popytu, aniżeli mężczyźni ;)

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Trochę bez sensu, bo większość tutaj pewnie zerżnęłaby cokolwiek co ma dziurkę, lub dwie, a część (sądząc po niektórych wpisach), to i nawet słupy na ulicy, jakby miały otwór.

Płeć piękna, to towar deficytowy tutaj i chcąc, nie chcąc, to ona ma więcej popytu, aniżeli mężczyźni ;)
Masz sporo racji. Obserwując trochę to forum widzę, że faktycznie bardzo duża grupa facetów prezentuje postawę, o jakiej piszesz.
No ale nie wszyscy. Mogę mówić tylko za siebie, ja tu nigdy nie szukałem i nie szukam przygód, kochanek itp. zresztą, wiecie, bo się z tym nie kryłem.
Sam zaś zapytałem o ten "temat dla facetów" bardziej dla "równowagi", nic bym tam nie napisał.

Już zaczynając od tego, że nie znoszę określenia "wyruchać", które sprowadza akt seksualny do roli zwykłej czynności fizjologicznej.

Ostatnia edycja:
Kobieta

Zalotka

Erotoman
Masz sporo racji. Obserwując trochę to forum widzę, że faktycznie bardzo duża grupa facetów prezentuje postawę, o jakiej piszesz.
No ale nie wszyscy. Mogę mówić tylko za siebie, ja tu nigdy nie szukałem i nie szukam przygód, kochanek itp. zresztą, wiecie, bo się z tym nie kryłem.
Sam zaś zapytałem o ten "temat dla facetów" bardziej dla "równowagi", nic bym tam nie napisał.
Przecież macie taki temat
Już zaczynając od tego, że nie znoszę określenia "wyruchać", które sprowadza akt seksualny do roli zwykłej czynności fizjologicznej.
Więcej dystansu, wszyscy jesteście pospinani jak plandeka na żuku.
A im więcej kultury i szarmanckiego podejścia wprowadzisz w akt seksualny, tym gorzej, mniej pociągająco. Nudno.

Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
A im więcej kultury i szarmanckiego podejścia wprowadzisz w akt seksualny, tym gorzej, mniej pociągająco. Nudno.
No ja się stanowczo z tym nie utożsamiam 😂😂😂... Im facet bardziej szarmancki tym więcej zyskuje, ON na atrakcyjności, a SEX na jakości. Powiem tak... jak jeszcze facet traktuje mnie priorytetowo i do tego jak boginię to jego satysfakcja jest chyba nawet większa niż moja 😉.
No ale ja to już "stara" dupka jestem 😂... I może dlatego mnie to tak jara...

Ostatnia edycja:
Kobieta

Zalotka

Erotoman
No ja się stanowczo z tym nie utożsamiam 😂😂😂... Im facet bardziej szarmancki tym więcej zyskuje, ON na atrakcyjności, a SEX na jakości. Powiem tak... jak jeszcze facet traktuje mnie priorytetowo i do tego jak boginię to jego satysfakcja jest chyba nawet większa niż moja 😉.
No ale ja to już "stara" dupa jestem 😂... I może dlatego mnie to tak jara...
Ja za to widzę to dokładnie odwrotnie i kojarzy mi się z najbardziej nudnym seksem w jakim brałam kiedykolwiek udział.

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Ja zawsze uważałem, że doświadczenie,fantazja i temperament danej osoby, jest decydująca to jakości seksu. Wiek ma małe znaczenie.