Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Trochę bez sensu, bo większość tutaj pewnie zerżnęłaby cokolwiek co ma dziurkę, lub dwie, a część (sądząc po niektórych wpisach), to i nawet słupy na ulicy, jakby miały otwór.
Płeć piękna, to towar deficytowy tutaj i chcąc, nie chcąc, to ona ma więcej popytu, aniżeli mężczyźni
Trochę bez sensu, bo większość tutaj pewnie zerżnęłaby cokolwiek co ma dziurkę, lub dwie, a część (sądząc po niektórych wpisach), to i nawet słupy na ulicy, jakby miały otwór.
Płeć piękna, to towar deficytowy tutaj i chcąc, nie chcąc, to ona ma więcej popytu, aniżeli mężczyźni
Masz sporo racji. Obserwując trochę to forum widzę, że faktycznie bardzo duża grupa facetów prezentuje postawę, o jakiej piszesz.
No ale nie wszyscy. Mogę mówić tylko za siebie, ja tu nigdy nie szukałem i nie szukam przygód, kochanek itp. zresztą, wiecie, bo się z tym nie kryłem.
Sam zaś zapytałem o ten "temat dla facetów" bardziej dla "równowagi", nic bym tam nie napisał.
Już zaczynając od tego, że nie znoszę określenia "wyruchać", które sprowadza akt seksualny do roli zwykłej czynności fizjologicznej.
Masz sporo racji. Obserwując trochę to forum widzę, że faktycznie bardzo duża grupa facetów prezentuje postawę, o jakiej piszesz.
No ale nie wszyscy. Mogę mówić tylko za siebie, ja tu nigdy nie szukałem i nie szukam przygód, kochanek itp. zresztą, wiecie, bo się z tym nie kryłem.
Sam zaś zapytałem o ten "temat dla facetów" bardziej dla "równowagi", nic bym tam nie napisał.
Więcej dystansu, wszyscy jesteście pospinani jak plandeka na żuku.
A im więcej kultury i szarmanckiego podejścia wprowadzisz w akt seksualny, tym gorzej, mniej pociągająco. Nudno.
No ja się stanowczo z tym nie utożsamiam ... Im facet bardziej szarmancki tym więcej zyskuje, ON na atrakcyjności, a SEX na jakości. Powiem tak... jak jeszcze facet traktuje mnie priorytetowo i do tego jak boginię to jego satysfakcja jest chyba nawet większa niż moja .
No ale ja to już "stara" dupka jestem ... I może dlatego mnie to tak jara...
No ja się stanowczo z tym nie utożsamiam ... Im facet bardziej szarmancki tym więcej zyskuje, ON na atrakcyjności, a SEX na jakości. Powiem tak... jak jeszcze facet traktuje mnie priorytetowo i do tego jak boginię to jego satysfakcja jest chyba nawet większa niż moja .
No ale ja to już "stara" dupa jestem ... I może dlatego mnie to tak jara...
Jest tu kilku mocnych kandydatów, ale co to by była za zabawa, gdybym ich tu teraz wymieniła? W myśl naczelnej zasady wszystkich kobiet tego świata pozostaje przy ponadczasowym „domyśl się”.
Jest tu kilku mocnych kandydatów, ale co to by była za zabawa, gdybym ich tu teraz wymieniła? W myśl naczelnej zasady wszystkich kobiet tego świata pozostaje przy ponadczasowym „domyśl się”.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.