• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Która z pań polityk się wam podoba

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Hm...to jest odpowiednik naszego ministra spraw wewnetrznych i obrony narodowej w jednym i wielu spec służb- nie dziwie się jej
Potraktujmy to jak dziewczęcy grymasik - takich adidasów nie chciałam, ale trudno☺️ Col.Greg by przytulił, ale jak napisała jedna z koleżanek- nie dla psa kiełbasa😌
Pani z kategorii: lepiej nie zadzierać ;)

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Pani z kategorii: lepiej nie zadzierać ;)
Kurcze, ale gdyby taką uwieść...Znam ten typ, niedostępna, pozornie wyniosła. Ale jeżeli ta sztuka się uda, to jesteś w raju😊🤩
Jest mały problem, to znaczy już z niego nie wyjdziesz..samodzielnie;)
W temacie, ta mi się podoba

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Kurcze, ale gdyby taką uwieść...Znam ten typ, niedostępna, pozornie wyniosła. Ale jeżeli ta sztuka się uda, to jesteś w raju😊🤩
Jest mały problem, to znaczy już z niego nie wyjdziesz..samodzielnie;)
W temacie, ta mi się podoba
Ja mam słabość do kobiet z silnym charakterem,na stanowisku więc doskonale Cię rozumiem :)

Mężczyzna

atex

Cichy Podglądacz
Hej,
mnie się zawsze B.Nowacka podobała.
Co prawda (moim zdaniem) brzydko się starzeje i głupio gada, ale uważam ją za atrakcyjną kobitkę.

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
To tak:
Z pań polityk, pierwsze miejsce będzie miała Palin w wykonaniu Lisy Ann, if ju now łat aj min :p

A z takich serio - zagraniczna to Nicole Minetti. Nie no jaja sobie robię, już wyszła z polityki, ale nazwisko zobowiązuje. No i fajna dupa.

Dobra, teraz to zupełnie serio -jeśli chodzi o nasze rodzime panie polityk to Aleksandry Gajewskiej nie ominąłbym szerokim łukiem, choć polityką się brzydzę.

Kobieta

MoonikaWaw

Seks Praktykant
Włoszka, Maria Rosaria Carfagna, którą poznałam, gdy przychodziła na spotkaniach ze studentami.

Elegancja, takt, delikatność. To, co jakoś w DNA mają Włoszki, Francuzki.

mara-carfagna-970x485.jpg