• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Która z pań polityk się wam podoba

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
Księżniczka Hiszpanii będzie dobra
Chodzi o Eleonorę? W sumie to sakwę bym jej przetrzepał.
000KFH56XAK3PAD1-C122-F4.webp

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Paulina Matysiak, może nie jest klasyczną pięknością ale ma ten fajny vibe szarej myszki.

pm.jpg
Jej poglądy budzą we mnie odrazę i skojarzenia z kolejką po cukier w sklepie na placu Dąbrowskiego (a może ten sklep był ba Jaracza, nie pamiętam).

Eufemistycznie powiem, że najbardziej be jest PiS. Niemniej Danuta Holecka ma wspaniałe ciało!
Bardzo ładne były też Beaty Kempa i Szydło.

Mężczyzna

bigboy666

Biegły Uwodziciel
Jej poglądy budzą we mnie odrazę i skojarzenia z kolejką po cukier w sklepie na placu Dąbrowskiego (a może ten sklep był ba Jaracza, nie pamiętam).

Eufemistycznie powiem, że najbardziej be jest PiS. Niemniej Danuta Holecka ma wspaniałe ciało!
Bardzo ładne były też Beaty Kempa i Szydło

Bardzo ładne były też Beaty Kempa i Szydło.
Teraz pani Matysiak mi się jeszcze bardziej podoba! I poglądy, i ciało.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Teraz pani Matysiak mi się jeszcze bardziej podoba! I poglądy, i ciało.
Od XIX w. socjaliści, marksiści robili kariery polityczne na ludzkim nieszczęściu, na brakach kompetencji i niskiej wartości jednostek na rynku, jednostek "wyzutych z ziemi".
W moim interesie nie leży wskrzeszanie tej ideologii. Pamiętam przy tym deskę, która pod koniec komuny zastępowała w kamienicy szybę w drzwiach.
Jesteśmy już na takim etapie rozwoju społecznego (depopulacja), że przemyślenia wymaga ponowne nauczenie ludzi odpowiedzialności za samego siebie. Nie tylko Polaków.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Od XIX w. socjaliści, marksiści robili kariery polityczne na ludzkim nieszczęściu, na brakach kompetencji i niskiej wartości jednostek na rynku, jednostek "wyzutych z ziemi".
W moim interesie nie leży wskrzeszanie tej ideologii. Pamiętam przy tym deskę, która pod koniec komuny zastępowała w kamienicy szybę w drzwiach.
Przesadzasz Stroik:pWykorzystujesz, że te dzieciaki nie mogą pamiętać;)

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Hehe, o socjalistkach jest taka anegdota, że gdy w 1968 r. redaktorka "La Liberation" poszła na barykady, to francuscka siła najemna omal jej nie zgwałciła. Mężczyźni z dołu hierarchii stwierdzili, że lewacy się po prostu w tej redakcji pieprzą.
No, fakt, rozejm:unsure::ROFLMAO: I tak Cię będę zwalczał:p

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Ale przyznaj, że to One powinny rządzić. Stroik, to do Ciebie pytanie.
Siedzisz w temacie...
Przyklad Iżrael, prawda?

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Ale przyznaj, że to One powinny rządzić. Stroik, to do Ciebie pytanie.
Siedzisz w temacie
Ja to widzę w ten sposób, że matka będzie bardziej roztropnie podejmowała decyzje polityczne niż kobieta bezdzietna.
Obecnie w wielu krajach w polityce to są raczej już babcie... Babcie stają się też najbardziej rozemocjonane politycznie. Mają na to czas i środki finansowe. Walka polityczna przeniosła się z ulic do sieci. Nie potrzeba już siły fizycznej.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Ja to widzę w ten sposób, że matka będzie bardziej roztropnie podejmowała decyzje polityczne niż kobieta bezdzietna.
Obecnie w wielu krajach w polityce to są raczej już babcie... Babcie stają się też najbardziej rozemocjonane politycznie. Mają na to czas i środki finansowe. Walka polityczna przeniosła się z ulic do sieci. Nie potrzeba już siły fizycznej.
Ale maja też doświadczenie, tak, że no nie wiem, szczerze mowiąc, ale dzięki za Twój głos. Jest o czym myśleć;)

Mężczyzna

bigboy666

Biegły Uwodziciel
Korwinizm to straszna choroba umysłowa. Zobaczy taki fantomowa marksistke i od razu mu flaczeje. Wystarczy w mniemaniu takiego nieuka nie wyznawać skrajnego liberalizmu gospodarczego, by być marksistą.